Noutăți și comunicate

Concert Luna Amara in Quantic Club pe 5 august

5 august 2017
Concert Luna Amara in Quantic Club pe 5 august
Sambata, 5 august 2017, de la ora 21:00, Luna Amara lansează oficial berea Chihlimbar - Session IPA printr-un concert acustic in Quantic Club. În deschiderea evenimentului, pe scena Quantic vor urca Breathelast.



Berea Chihlimbar - Session IPA este produsă de marca clujeană Hophead Brewing. Rețeta unică oferă berii un gust dulceag amărui, cu o aromă citrică, de grapefruit sau de mandarină.

Cu peste 16 ani de experiență în industria muzicală și cu numeroase succese, Luna Amară se încadrează perfect în peisajul celor mai bune trupe de rock alternativ din România. Mesajele lor sunt puternic ancorate în social, astfel atrăgând numeroși fani din sfera alternativului românesc. Ritmurile lor acustice dar și electrice și versurile pline de semnificație reușesc să creeze un sentiment aparte, o atmosferă perfectă.

Luna Amară – Chihlimbar
https://www.youtube.com/watch?v=WIR5vPPNnBw

„Sorin de la Luna Amară m-a sunat și mi-a spus că voia să vorbim; ne-am văzut apoi la o bere unde mi-a spus că le-ar plăcea să aibă propria lor bere, că le place ceea ce facem noi la Hophead, că e bucuros că există o berărie artizanală la Cluj și că le-ar plăcea să lucrăm împreună. Ei fiind o trupă rock, părea absolut natural să aibă propria lor bere. Preferința lor a fost pentru o bere în stil IPA.

Am ales să creez o versiune mai „ușoară” de IPA; am plecat de la ideea că trebuie să fie o bere răcoritoare, deschisă către toți fanii trupei, dar în același timp plină de aromă; un Session IPA. Am folosit hamei Amarillo (american) ca „frontman” în rețetă – așa am obținut aroma de mandarină. Trupa a venit la berărie, au încercat „Chihlimbar” și mă bucur să spun că le-a plăcut. Soția mea asculta Luna Amară de foarte multă vreme, așa că amândoi ne-am bucurat că am putut să colaborăm cu ei.” – Darko Jovik, Hophead Brewing

(2) ConcertLunaAmarainQuantic..._5G4boBthx.jpg
Seara de 5 august pregătește un concert acustic special, ce va aduce în fața dumneavoastră piese dragi, de pe albumele “ Aproape” și „Don't Let Your Dreams Fall Asleep”. Până în septembrie, îi veți mai putea vedea pe băieții de la Luna Amară doar în câteva concerte acustice. Septembrie va fi o lună importantă, întrucât Luna Amară intră în studio pentru un nou material discografic electric.

Programul serii de sâmbătă, 5 august arată cam așa:
19:00 - 19.40 – Breathelast
20:00 - 21:40 – Luna Amară

Biletele la concert pot fi achiziționate în seara evenimentului, la intrare, la prețul de 30 de lei.
Link eveniment: https://www.facebook.com/events/244922406015702/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top