Noutăți și comunicate

Concert Maria Hojda feat The TM Groove la Hard Rock Cafe

12 mai 2018
Concert Maria Hojda feat The TM Groove la Hard Rock Cafe
Sâmbătă, 12 mai 2018, de la ora 22:30 la un concert Maria Hojda feat The TM Groove la Hard Rock Cafe.

Intrarea este liberă.
Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău - Șoseaua Kiseleff, nr. 32. Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.



O știm ca fiind una din finalistele concursului Vocea Romaniei 2014, vocea de backing a Loredanei Groza sau una din cele 4 surori minunate din Sighetu Marmației. Maria Hojda și-a găsit un nou drum. Spre Timișoara.

Mircea Ardeleanu Jr - Poliinstrumentist, absolvent de conservator și "self-taught". Responsabil cu fundamentul armonic al proiectului.

Horea Silvio Crisovan - Chitarist Timișoara fost membru in Cardinal, Bio, Blazzaj, Neurotica, Pro Musica, Stepan Project, actualmente în The TM Groove.

Florin Cvasa - Tobar ex Neurotica, de 26 de ani pe scena cu Horea la bine și la rău. (Neurotica, Bio, Rezident ex).

Ce îi unește? Dorința de a continua tradișia muzicalș din Timișoara, bun simț muzical și comunicarea fără perdea.

Maria a venit la The TM GROOVE la momentul potrivit. Stilurile abordate de formație sunt de la pop rock internațional până la funk și RNB, cu accente tradiționale românești. "Alegem piesele pe considerentul muzicalității lor și al gusturilor noastre comune. Se supune la vot și majoritatea este câștigștoare. Maria are vot de blam în cazul în care nu i se potrivește bucata muzicală".

Pentru The TM Groove, Hard Rock Cafe este o premieră absolută în această componență și nu numai. Vor veni în varianta electrică. Dinamică. De forță.

Pentru cei care nu știu formula The TM Groove cu MARIA e momentul să vină la concert. Să nu stea acasă.


Evenimente recomandate

Top