Noutăți și comunicate

Concert Marius Matache si Folk Band Imperfect in Puzzle Club

22 ianuarie 2014
Concert Marius Matache si Folk Band Imperfect in Puzzle Club
Miercuri, 22 ianuarie 2014, sunteți invitați începând cu ora 21:00 la un concert de folk tânăr, dinamic, cu energie multiplă și atmosferă caldă oferit de Marius Matache și Folk Band Imperfect în Puzzle Club.

Rezervari si info la telefon: 077 21 600 31 sau http://liveinpuzzle.ro/rezervari
Adresa Puzzle Cafe Bistro & Live Events : Piata Victoriei - Calea Victoriei 155, bloc D1, tronson 6, parter, Bucuresti, http://liveinpuzzle.ro, http://facebook.com/liveinpuzzle



După un 2013 marcat de lansarea primului său albumul, HOINAR prin Piața Matache, promovat în 23 de orașe din România, dar și numeroase alte spectacole, Marius Matache demarează anul artistic 2014 printr-un concert de descrețit fruntea și inima!

Albumul HOINAR prin Piața Matache și anul bun pe care l-am avut din punct de vedere muzical mi-au dat aripi să continui. Am foarte multe idei, 2014 va fi, probabil, unul al experimentelor. Cel mai probabil voi începe lucrul la următorul album, ce va fi realizat în colaborare cu Sorin Poclitaru, cu care de altfel am și susținut câteva spectacole în toamna lui 2013. Pe de altă parte, voi încerca să aduc și alte locuri din România pe harta orașelor HOINARe, mai sunt suficiente orașe în care nu am ajuns.

Ca de obicei, alături de el pe scenă va urca Folk Band Imperfect, într-o componență ușor modificată însă. Astfel, alături de Radu Tudoroiu (percuție), pentru prima oară în FBI apare Cristi Mihai (nai, bass).

Preț de câteva coveruri acustice, alături de Marius Matache&Folk Band Imperfect va evolua Daniela Ștefan, una din vocile constante ale proiectului Acoustic Bloggers. Mini-recitalul va include piese ca I follow rivers, Crazy, One of us sau Where do I begin.

Marius Matache e ușor de găsit, fiind foarte activ în social media, principalele surse de informații fiind:




Câteva fragmente muzicale, de încălzire:

La piață
http://www.youtube.com/watch?v=BQRE807Wcc4

Beijing
http://www.youtube.com/watch?v=NFkS7PneXdg

Sursa : Luna PR


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top