Noutăți și comunicate

Concert Mihai Margineanu la Hard Rock Cafe

26 mai 2016
Concert Mihai Margineanu la Hard Rock Cafe
Joi, 26 mai 2016, sunteti invitati de la ora 21:30 la un concert Mihai Margineanu in Hard Rock Cafe.

Când vine vorba de nopți albe, Mihai Mărgineanu deține rețeta perfectă. Si te invită și pe tine să o descoperi, pe 26 mai, la Hard Rock Cafe, unde te așteaptă cu un show autentic, anecdote savuroase și melodii pe săturate.

Mihai Mărgineanu este un artist prolific și una din cele mai simpatice și neconvenționale figuri ale scenei actuale. A lansat patru albume și actualmente face parte din distribuția serialului Las Fierbinți, cel mai vizionat serial de comedie produs în România în ultimul deceniu. Pe 26 mai Mărgineanu va încinge atmosfera cu melodii binecunoscute precum “Paraschivo”, “Mă iubește femeile”, “M-am dus să tai un copac” sau “Foaie verde, foaie fragă” și va aduce buna dispoziție cu replici joviale și istorisiri nostime.

Biletele pentru showul Mihai Mărgineanu se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și VGeneration, IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara), la Hard Rock Cafe, precum și în ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele prețuri:

- 75 de lei, cu loc VIP în fața scenei (număr limitat la 80 de bilete)
- 55 de lei, cu loc la masă, în sală.

Sunt disponibile și bilete fără loc, în picioare, la prețul de 55 de lei. În ziua concertului, biletele isi pastreaza preturile.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top