Noutăți și comunicate

Concert Mihail la Hard Rock Cafe

22 aprilie 2016
Concert Mihail la Hard Rock Cafe
Vineri, 22 aprilie 2016, sunteti invitati de la ora 22:30 la Hard Rock Cafe, pentru a-l vedea live pe Mihail, alături de trupa sa. Mihail va prezenta publicului repertoriul său-un mozaic de elemente funk, blues, pop și rock alternativ.



Muzician versatil și pasionat de artă, Mihail și-a dedicat cei 25 de ani parcurși pană acum muzicii, picturii, fotografiei și design-ului grafic. Artistul de origine basarabeană a venit la Cluj Napoca pentru a studia Arte și Design, însă pașii l-au îndrumat tot către muzică. Succesul avea să îl cunoască prin hitul “Mă ucide ea”, care a ajuns să fie difuzat pe toate posturile de radio și să adune 20 milioane de vizualizări online.



Bilețele pentru showul Mihail se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/rețea -Hard Rock București, Magazinul Muzică, Agențiile Perfect Tour, stând-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casă de bilete Metrorex), Magazinele Uman de la Română și din Băneasa Shopping City, IQ BOX, rețeaua de magazine Say Shops – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara) și în ziua concertului la intrare.

Bilețele au următoarele prețuri:
-50 de lei, VIP - cu loc în fața scenei (număr limitat la 80 de bilete)
-35 de lei, cu loc la masă, în sală.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Magic FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top