Noutăți și comunicate

Concert Modiwo 'Fruit Fusion' la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca

8 mai 2014
Concert Modiwo 'Fruit Fusion' la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca
Joi, 8 mai 2014, de la ora 19:00, la Casa de Cultură a Studenților din Cluj Napoca, are loc următoarea ediție a "Fruit Fusion" sub sloganul "O tonă de bucurie", cu trupa Modiwo.

Ce poate fi mai plăcut decât să cânți, să aduci bucurie celor din jur și să faci un bine în același timp?! Pare o formulă complicată, dar trupa clujeană Modiwo a găsit soluția prin proiectul "Fruit Fusion", demarat în urmă cu un an.

"Fruit Fusion" înseamnă concerte la care intrarea se face fără bilet, dar costă un kilogram de fructe. Acestea sunt apoi donate orfelinatelor și caselor de bătrâni. La edițiile trecute Modiwo a reușit să adune în acest mod inedit 1400 de kg de fructe.

Proiectul tinde să se dezvolte la scară națională. Următorul pas al acestuia este "Fruit Fusion - o tonă de bucurie", realizat împreună cu Primăria Cluj Napoca și Asociația "Life Force".

"Se are în vedere și aspectul participativ deoarece în cadrul spectacolului va canta grupul folk "Condimentul Muzical" (între membrii acesteia fiind și persoane cu deficiențe de vedere), iar în sală vor fi rezervate locuri pentru tinerii de la centre de plasament și cu dizabilități. Astfel, se creează un spațiu de incluziune culturală și socială. Seara o vor încheia cei de la MODIWO, trupa deja cunoscută pentru energia și buna dispoziție pe care le împărtășesc publicului" - explică Diana Cărăvan, coordonator resurse umane la Asociația "Life Force".

2-Concert_Modiwo_Fruit_Fusion__lYnc3wUHbx.jpgModiwo înseamnă MOzaic DIversity of the WOrld, adică world music, alternative, pop rock, electro. Trupa se distinge prin modul foarte creativ de a aborda muzica, folosind instrumente muzicale de pe toate continentele, într-o îmbinare de ritmuri și stiluri neașteptată, dar revigorantă și aducătoare de bucurie. Pentru că bucurie și-a propus Modiwo să dăruiască, atât prin muzica sa, cât și prin proiectele pe care le dezvoltă. Concertul de joi va aduce bucurie nu doar celor aflați în sală, dar și celor care vor primi fructele acestuia.

Așadar, dacă ești în Cluj joi, pe 8 mai 2014, Primăria Cluj Napoca, Asociația "Life Force" și trupa Modiwo te invită la un concert prin care dăruiești o tonă de bucurie - Fruit Fusion.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top