Noutăți și comunicate

Concert Moonlight Breakfast la Hard Rock Cafe

2 martie 2017
Concert Moonlight Breakfast la Hard Rock Cafe
Joi, 2 martie 2016, BestMusic Live Concerts te invită de la ora 21:30 la Hard Rock Cafe, la un show cu Moonlight Breakfast.



Moonlight Breakfast s-a înființat în 2011 și a început în forță cariera muzicală odată cu deschiderea concertului Jamiroquai de la Mamaia. Prima lor piesă a putut fi auzită la Radio Guerrilla, urmată de alte single-uri și din ce în ce mai multe concerte live. Trupa înseamnă o combinație câștigătoare de talente puse pe tavă de Bazooka (tobe și clarinet), Aditza (chitară, keys și sampler) și Christie (voce). Sound-ul abordat ar putea fi descris că fiind electro îmbrăcat în nuanțe de soul și funk „retroelectro”, după cum îl definesc chiar membrii trupei.

Trupa a urcat pe scenă în deschiderea concertelor Parov Stelar Trio și De – Phazz din Viena, urmat de un recital în deschiderea concertului Hurts, tot din Viena. Piesa lor „No More” a fost inclusă pe compilația „Superfly – We Are 5, ” alături de artiști că Amy Winehouse, Jason Mraz, Frank Ocean, Marvin Gaye sau Ben L Oncle Soul.



Biletele pentru showul de pe 2 martie se găsesc în format electronic pehttp://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/rețea - Hard Rock Cafe București, Magazinul Muzica, Agențiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 - lângă casa de bilete Metrorex, Magazinele Uman, IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara), precum și în ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele prețuri:
  • VIP: 80 de lei, cu loc la masă în față scenei (doar 80 de locuri);
  • Acces General: 50 de lei, cu loc la masă în sala;
  • Fără loc: 50 de lei.


Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top