Noutăți și comunicate

Concert Negative Plane si Malthusian in Flying Circus Pub din Cluj

21 iulie 2015
Concert Negative Plane si Malthusian in Flying Circus Pub din Cluj
Marți, 21 iulie 2015, sunteți invitați de la ora 20:00 la un concert al trupei Negative Plane si Malthusian în Flying Circus Pub din Cluj Napoca.

Prețul unui bilet este de 20 lei.


Negative Plane
NEGATIVE PLANE (SUA), nume cult pe scena black metal internationala vor veni in premiera in Romania pentru un concert exclusiv ce se va desfasura la Cluj Napoca in clubul Flying Circus Pub pe data de 21 Iulie 2015, in cadrul turneului "The One and The Many".

Alaturi de acestia pe scena clubului vor mai urca si MALTHUSIAN (Irlanda) una din cele mai promitatoare trupe din scena internationala de metal, urmand ca inca o trupa sa fie confirmata in perioada imediat urmatoare.

Biletele pentru acest concert vor putea fi achizitionate in seara concertului de la intrarea in club, pretul unui bilet fiind de 20 RON.

Pagina oficiala a evenimentului: https://www.facebook.com/events/796015747148330/

NEGATIVE PLANE - https://www.facebook.com/pages/NEGATIVE-PLANE/109271222488206

Trupa a fost infiintata in anul 2001 in Gainesville, Florida. Primul album de studio "Et In Saecula Saeculorum" a fost lansat in anul 2006 de casa de discuri Ajna Offensive, album ce a fost foarte bine primit de scena underground din intreaga lume.

"Stained Glass Revelations" urmatorul album de studio a fost lansat in anul 2011 de cei de la Ajna Offensive in SUA si Invictus Productions in Europa.

https://www.youtube.com/watch?v=8x2wev_Jgy4

Malthusian

MALTHUSIAN - https://www.facebook.com/malthusianDM

Desi doar cu doua EP-uri lansate pana in prezent ("MMXIII" - 2013, respectiv "Below the Hengiform" - 2015) irlandezii au reusit sa starneasca un interes crescut in Europa, review-urile primite din partea revistelor de specialitate fiind foarte bune.

Cu un turneu european sustinut in luna Aprilie a acestui an alaturi de Altar of Plagues si aparitii pe scenele unor festivaluri precum Hell's Pleasure Metalfest, Black Flames of Blasphemy etc trupa vine in Romania pentru prima data la Cluj Napoca in 21 Iulie.

Un aspect interesant in legatura cu irlandezii de la MALTHUSIAN este ca o parte din membrii trupei mai activeaza in trupe precum Mourning Beloveth, Altar of Plagues si Dread Sovereign.

https://www.youtube.com/watch?v=v60zYQ8M-y4


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top