Noutăți și comunicate

Concert New Jersey - tribut Bon Jovi la Hard Rock Cafe, București

8 iunie 2018
Concert New Jersey - tribut Bon Jovi la Hard Rock Cafe, București
Vineri, 8 iunie 2018, BestMusic Live Concerts te invită de la ora 22:30 la un concert al trupei New Jersey în Hard Rock Cafe. Te așteaptă o seară alături de trupa italiană tribut Bon Jovi, vino vineri să cântăm împreună “Bed Of Roses”, “Living On A Prayer”, “Keep The Faith”, “Blaze Of Glory”, “Runaway”, “It’s My Life”, “Always” şi multe alte refrene cu care Bon Jovi a cucerit topurile mondiale!


Activă din 2007, trupa NEW JERSEY este cotată drept cel mai fidel tribut BON JOVI din lume. Formaţia tribut originară din Italia este formată din muzicieni profesionişti, a căror misiune declarată este aceea de a aduce în faţa publicului aranjamentele orchestrale identice cu cele originale şi savoarea inconfundabilă a unui show BON JOVI. Din recuzita celor de la NEW JERSEY nu lipseşte nici celebra chitară cu grif dublu, care dă sonoritatea caracteristică piesei “Wanted Dead or Alive”.


Biletele se găsesc online pe www.iabilet.ro și în reteaua iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și în Stațiile de Plata SelfPay din toată țara.

Biletele au următoarele preţuri:

  • VIP: 60 de lei, cu loc la masa în fața scenei (doar 80 de locuri)
  • Acces General: 45 de lei, cu loc la masa în sală
  • Fără loc: 45 de lei

Prețul biletului include și o bere oferită de Carlsberg!

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară. Pentru grupuri mari se acordă discounturi!

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecția de suveniruri care îti reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îți garantează cea mai placută experiență live.


Hard Rock Cafe Bucuresti se află în parcul Herăstrău - Soseaua Kiseleff, nr. 32 
Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top