Noutăți și comunicate

Concert Nickel&Rose în Club Manufactura din Timișoara

2 mai 2018
Concert Nickel&Rose în Club Manufactura din Timișoara
Miercuri, 2 mai 2018, Club Manufactura va găzdui un concert al trupei Nickel&Rose de la ora 19:30. Seara de folk & jazz cu duo-ul american va fi deschisă de acordurile lui Vilko Takacs.

Intrare: 20 lei. Rezervari: 0722 892 356
Facebook event: https://www.facebook.com/events/573690323008040



Nickel&Rose este un duo muzical American format din basista Johanna Rose si chitaristul Carl Nichols. Cei 2 si-au reunite fortele in 2016, ca mai apoi sa-si petreaca 4 luni calatorind prin Europa cu nenumarate concerte in Franta, Cehia, Germania, Romania si Polonia. In aprilie 2017 au lansat si EP-ul “Oh Sweet Love” un souvenir auditiv bland al calatoriei si experientei europene.
Nickel&Rose au influente care acopera spectrul larg al muzicii americane. Fundalul lui Carl aduce elemente muzicale vest-africane si Blues, in timp de Johanna vine cu interpretari Bluegrass, Folk si Jazz.
https://www.youtube.com/watch?v=J_1d5iBPnho

In deschiderea trupei americane este invitat Vilko Takacs, un cunoscut chitarist din Ungaria care a cantat in Men in the Box, Hollywood Rose, Ganzsta Zolee si Kartel, si care va intepreta melodii cunoscute de la Guns and Roses, Rolling Stones, Bon Jovi, Elvis Presley si Jimi Hendrix.
https://www.youtube.com/watch?v=FGnfxpDm_1I


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top