Noutăți și comunicate

Concert Nicu Alifantis & Zan la Hard Rock Cafe

30 septembrie 2016
Concert Nicu Alifantis & Zan la Hard Rock Cafe
Vineri, 30 septembrie 2016, Nicu Alifantis și Zan te așteaptă cu “Emoție de toamnă” și cu multe alte piese îndrăgite, de la ora 22:30, la Hard Rock Cafe.



Vino să te bucuri de un concert rafinat, în compania unor muziceni de elită și să fredonezi „Ploaie în luna lui marte, ” “După Melci” sau “Piața Romană numărul 9”, într-un concert de neuitat.

Constituită din muzicieni valoroși, proveniți din zone muzicale diferite (jazz, rock, pop), fiecare în parte cu o puternică personalitate artistică, Alifantis & Zan ajung la o deosebită afinitate artistică, croindu-și propriul drum muzical, din 1995 încoace.

Formula de mare succes ce va concerta pe scena din Hard Rock Cafe îi include pe: Nicu Alifantis – voce, chitare, ukulele,

washboard; Virgil Popescu – bass, backing vocal; Sorin Voinea – keyboards, backing vocal; Răzvan Mirică – chitare, sitar, backing vocal; Relu Bițulescu – tobe și invitatul special Mihai Neniță – vioară.

Biletele se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/rețea - Magazinul Muzica, Agențiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1, Magazinele Uman din Băneasa Shopping City și de la Piața Romană, Magazinele IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara), dar și la Hard Rock Cafe, precum și în ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele prețuri:
- 60 de lei, cu loc la masă, în sală
- 90 de lei, VIP, cu loc la masă în fața scenei (număr limitat la 80 de bilete)

Un eveniment recomandat de Magic FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top