Noutăți și comunicate

Concert Odd Crew si Crimena in Club Quantic, Bucuresti

18 iunie 2018
Concert Odd Crew si Crimena in Club Quantic, Bucuresti
Luni, 18 iunie 2018, sunteţi invitaţi de la ora 20:00 la un concert al trupelor Odd Crew și Crimena în Club Quantic.

https://www.facebook.com/events/1866088057017773/



Odd Crew este una dintre cele mai titrate trupe de metal din Bulgaria, cu o experienta de peste 17 ani si line-up neschimbat inca de la infiintare. Trupa se bucura de o reputatie excelenta in underground, iar in ultimii 10 ani show-ul lor energetic a umplut in repetate randuri cluburi din intreaga Europa. In 2015 si-au lansat al patrulea album, "Mark These Words". Albumul a fost inregistrat in Suedia cu producatorul Daniel Bergstrand, care a lucrat cu trupe ca In Flames, Meshuggah, Behemoth si multi altii. Mixul a fost realizat de Jason Suecof, binecunoscut pentru munca sa alaturi de Trivium, DevilDriver, Chimaira etc. Aflati intr-un nou turneu european, Odd Crew vor urca pe scena clubului Quantic, dupa alte doua concerte in Romania: Timisoara in cadrul Road Patrol Festival si la Cluj unde vor concerta alaturi de Sky Swallows Challenger. YT: https://www.youtube.com/user/ODDCREWofficial/



CRIMENA este o trupa de Groove Metal violent din Craiova, infiintata la sfarsitul anului 2012. Pana in momentul de fata au lansat un EP (neoficial) in 2015 numit Genesis VI:XIII precum si un album full length CHAPTER ONE: Divine Betrayal in 2016. Cel din urma a fost lansat sub casa de discuri greceasca The Leaders Records, cei care au fost responsabili si pentru primele materiale discografice ale celor de la Jinjer.



Primele 100 de bilete sunt disponibile in reteaua iabilet la pretul de 15 lei/bilet. Dupa epuizarea acestora si la intrare pretul va fi 20 lei/bilet Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top