Noutăți și comunicate

Concert Omega Diatribe

18 iunie 2016
Concert Omega Diatribe
Pe 18 iunie, trupa ungară de extreme groove metal Omega Diatribe cântă în premieră în București, în clubul Under.

Formația a apărut în anul 2008, fiind fondată de chitaristul Gergo Hájer și basistul Ákos Szathmáry. La finalul anului 2012 a lansat oficial prima piesă, intitulată ” Forty Minutes”. Un an mai târziu a apărut și primul album, ”IAPETUS”, pe care îl puteți asculta aici: https://www.youtube.com/watch?v=vOk2-RUdWD4. Acesta a fost înregistrat în propriul studio din Budapesta, mixat și masterizat de chitaristul Gergo Hájer.

La începutul anului 2014, tobarul Dávid Metzger a părăsit formația, iar trupa a început colaborarea cu legendarul tobar Kevin Talley, cel care a cântat cu Dying Fetus, Misery Index, Six Feet Under sau Chimaira. Prima piesă lansată alături de acesta, în iunie 2014, a fost ‘Hydrozoan Periods’.

În luna octombrie a aceluiași an, formația a semnat cu labelul australian Twin Peak Records.
Pe 26 februarie 2015, trupa Omega Diatribe a lansat si un nou material- "Abstract Ritual", pe care il puteti asculta aici: https://www.youtube.com/watch?v=TbXQRSFmecg

În vara anului 2015, trupa a semnat cu labelul Independent Ear Records. La inceputul anului 2016, a fost lansat si un single nou, ”Contrist”- https://www.youtube.com/watch?v=GfWMuucv5QA.


Pagina evenimentului:
https://www.facebook.com/events/1605475639764646/

Omega Diatribe:
Website: http://omegadiatribe.com/
FB: https://www.facebook.com/omegadiatribe
Wikipedia: https://ro.wikipedia.org/wiki/Omega_Diatribe


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top