Noutăți și comunicate

Concert Omul cu Sobolani si The Speakers & Lansare de clip „Baloane de sapun” in Club Control

5 februarie 2015
Concert Omul cu Sobolani si The Speakers & Lansare de clip „Baloane de sapun” in Club Control
Joi, 05 februarie 2015, sunteți invitați în Club Control de la ora 21:00 unde Omul cu Șobolani revine pentru lansarea unui videoclip creat pentru ultimul extras de pe albumul "Marea Căutare": "Baloane de săpun". Premiera clipului va fi completată și de primul concert marca OCS din 2015! Evenimentul debutează cu concertul tinerei trupe The Speakers.

Facebook event. Prețul unui bilet este de 20 lei. Open doors: 20:30h
Club Control/ Sala Berlin - Str. C-tin Mille, nr. 4
http://www.facebook.com/clubcontrol



Baloane de sapun



Omul cu Sobolani este trupa de rock alternativ infiintata in Constanta, in 1997. Aproape 17 ani de cautari au trecut de atunci si 8 albume lansate, 90 piese plus 3 generatii de fani. Componenta actuala ii cuprinde pe Dan Amariei (voce), Nicolae Arama (chitara), Mihnea Dobrota (tobe) si Radu Andrei (bas).

In 2012, Omul cu sobolani au pornit intr-o noua cautare muzicala si spirituala, deopotriva. "Marea Cautare" este un album muncit aproape doi ani de zile, un album care nu a venit deloc de la sine, dar nici nu a fost cautat, are 11 piese, si este cel mai "introspectiv" album Ocs de pana acum.

Incepand cu 5 februarie 2015, piesa Baloane De Sapun va beneficia de un videoclip, fiind ultimul clip legat de povestea albumului "Marea Cautare".
Lansarea clipului prilejuieste si un turneu "Baloane De Sapun" care va include principalele orase din tara (Cluj, Timisoara, Brasov, Constanta).

Vara lui 2014 a fost una prolifica pentru OCS, programul concertelor fiind unul dintre cele mai incarcate si variate din ultimii ani, cuprinzand cele mai mari festivaluri de gen din tara. Anul a fost incheiat memorabil cu un concert in deschiderea celebrului artist american Jack White, in cadrul turneului sau european "Lazaretto - Fall 2014".

http://www.facebook.com/omulcusobolanii
http://www.youtube.com/user/OCSoficial



Trupa autohtona The Speakers a luat nastere la inceputul anului 2011 si isi propune o abordare noua fata de stilurile muzicale si artistice ce ne invadeaza piata, transmitand vibe-uri puternice de retro-rock direct din inima Londrei. "6 'o clock", primul single al formatiei, a fost compus de catre baietii de la Bass Production - Sebastian Crayn si Andre Rizo, in colaborare cu Tom Wilson. S-au facut remarcati in special cu single-ul "˜'Lullaby'', al doilea de pe albumul lor de debut "˜'Brake the borders''.

Facebook : facebook.com/TheSpeakersOfficial
Youtube : youtube.com/TheSpeakersOfficial



Parteneri media: Eclecticfm.ro, Rock Fm, Radio România Cultural, Radio România București, Romanian Rock Radio, Radio Trib, RadioIndieGen.ro, ȘapteSeri, Zile si Nopti, Dilema Veche, Jurnalul Național, Romania Libera, Sunete, Academia Catavencu, Adevărul, Vice, Decât o Revistă, BeWhere, Arte și Meserii, Ziarul Studențesc Carevasăzică, IQads, Feeder, Veioza Arte, Metropotam.ro, InfoMusic.ro, Musicnights.ro, Urban.ro, Bestmusic.ro, b365.ro, 9am.ro, Modernism.ro, Tonight.eu, Anyplace.ro, iConcert.ro, Gingergroup.ro, Orasulm.eu, JurnalRock, RockOut, Rockstage.ro, MaximumRock, alternativ.ro, muzicabuna.ro, studentie.ro, Mixtopia.ro, sub25.ro, subAsfalt.ro, 121.ro, hotcity.ro, kudika.ro, getlokal.ro, afterhours.ro, vinsieu.ro, letsrock.ro, bestial.ro, rockout.ro, RoEvents, BucharestExpat.com, InYourPocket, , nineoclock, romania-insider.com, cooperativaurbana.ro.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top