Noutăți și comunicate

Concert Omul cu sobolani si Sketch in Club Control

2 octombrie 2014
Concert Omul cu sobolani si Sketch in Club Control
Joi, 02 octombrie 2014, sunteți invitați începând cu ora 21:00 la un concert al trupelor Omul cu Șobolani și Sketch în Club Control.

Prețul unui bilet este de 20 lei. Fb event
Sala Berlin/ Club Control - Str. Constantin Mille, nr. 4
http://www.facebook.com/clubcontrol

http://www.youtube.com/watch?v=QL8yexesl2A



Omul cu Sobolani este trupa de rock alternativ infiintata in Constanta, in 1997. Aproape 17 ani de cautari au trecut de atunci si 8 albume lansate, 90 piese plus 3 generatii de fani. Componenta actuala ii cuprinde pe Dan Amariei (voce), Nicolae Arama (chitara), Mihnea Dobrota (tobe) si Radu Andrei (bas).

In 2012, Omul cu sobolani au pornit intr-o noua cautare muzicala si spirituala, deopotriva. "Marea Cautare" este un album muncit aproape doi ani de zile, un album care nu a venit deloc de la sine, dar nici nu a fost cautat, are 11 piese, si este cel mai "introspectiv" album Ocs de pana acum.

In primavara lui 2013 a fost lansat primul single de pe acest album - "Cauta". Au urmat "Visule", un featuring cu Bean Mc (Subcarpati), "Ridica-te si mergi in maini" sau "Am ce dau", piese ce ating subiecte taioase care indeamna la autoanaliza si ajung prin locuri nebatatorite de trupa, atat din punct de vedere muzical, cat si conceptual.

"Marea Cautare" inseamna un album-manifest prin care cei patru membri Omul cu Sobolani reusesc sa-si scoata ascultatorii din zona de confort, dar in acelasi timp reusesc si sa se surprinda pe ei insisi intr-un moment de cotitura, in care trebuie sa alegi daca te uiti in urma sau privesti spre viitor.

http://www.omulcusobolani.ro
http://www.facebook.com/Omulcusobolanii



Sketch este o trupa de rock alternativ, infiintata in Bucuresti, in vara anului 2010 la initiativa lui Daniel Antohi (voce si chitara), Mircea Steriu (chitara), Alexandru Sasu (chitara bas) si Radu Dorobantu (tobe).

Tonedeaf, primul materiale discografic marca Sketch apare dupa 2 ani de activitate, fiind inregistrat la Pyramid Studio cu sprijinul lui Petre Osman. Coperta Ep-ului a fost realizata de Marian Stoian.

Primul concert a avut loc la Gbob Romania in noiembrie 2010. Dupa aceea, au cantat in majoritatea cluburilor bucurestene unde au impartit scena cu Omul cu sobolani, The MOOoD, AB4, Robin and the Backstabbers, Kumm si multi altii. In vara anului 2011, trupa a participat la festivaluri ca Stufstock in Vama Veche si Imagine Festival in Sibiu, unde a ajuns pana in finala. Toamna aceluiasi an a insemnat participarea in finalele byron-rock your highschool si Global Battle of the Bands Romania 2011 si de asemenea cateva reprezentatii acustice.Dupa o pauza de cateva luni, trupa a revenit pe scena festivalului Stufstock 2012.

http://www.facebook.com/sketchbnd
http://www.youtube.com/sketchbnd



Parteneri media: Eclecticfm.ro, Radio România Cultural, Radio România București, ȘapteSeri, Zile si Nopti, Dilema Veche, Jurnalul Național, Romania Libera, Sunete, Academia Catavencu, Adevărul, Vice, Decât o Revistă, All Hollow, Catavencii, Tataia, BeWhere, Arte și Meserii, Ziarul Studențesc Carevasăzică, IQads, Feeder, Veioza Arte, Metropotam.ro, InfoMusic.ro, Musicnights.ro, Urban.ro, Bestmusic.ro, No.3.ro, b365.ro, 9am.ro, Modernism.ro, Tonight.eu, Hipmag.ro, Anyplace.ro, tilllate.com, iConcert.ro, Gingergroup.ro, Orasulm.eu, hailaconcert.ro, Rockstage.ro, MaximumRock, alternativ.ro, muzicabuna.ro, studentie.ro, woobicha.ro, Mixtopia.ro, sofresh.ro, sub25.ro, subAsfalt.ro, 121.ro, hotcity.ro, kudika.ro, getlokal.ro, afterhours.ro, vinsieu.ro, evenimenteincluj.ro, letsrock.ro, bestial.ro, rockout.ro, RoEvents, BucharestExpat.com, InYourPocket, , nineoclock, romania-insider.com, cooperativaurbana.ro.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top