Noutăți și comunicate

Concert Partizan Acustic la Clubul Taranului

13 mai 2016
Concert Partizan Acustic la Clubul Taranului
Vineri, 13 mai 2016, Suedezu, Artan și Sergiu Corbu Boldor își dau întâlnire pe scena din Clubul Å¢ăranului, la ora 21:00 fix pentru un concert Partizan acustic.



Proiectul Acustic este povestea unor prieteni îndrăgostiți de frumos: Suedezu și Artan. Un proiect artistic inedit la care a pus cu voioșie umărul, vioara și poveștile, Sergiu Corbu Boldor.
Muzica a fost cea care i-a unit cel mai mult. Există între ei o afinitate, o înțelegere artistică reciprocă, destul de rar intâlnite. Le-a plăcut mereu aceeași muzică și nu ai crede că vreunul l-a influențat pe altul, ci mai degrabă l-a potențat. Ei sunt acei puțini artiști cu carieră solidă care au evitat soluțiile facile și au stat departe de compromisuri. Toată lumea care îi iubește îi apreciază și viceversa.

În lumea muzicală din România, invadată de play-back-uri, de dulcegării, de freze și busturi sclipicioase, în spatele cărora nu se află mai nimic, muzica lor poate avea efectul unei găleți cu apă recepționate dis-de-dimineață. Pachetul lor- muzica, text, producție - depășește un nivel de apetență mediu, așa că este nevoie de puțină stăruință din partea ascultătorului, recompensa fiind un mod cu totul special de a te bucura de muzica. Cu alte cuvinte, cine dorește să cunoască muzica Partizan nu o poate face decât dând de la el puțină șansă, efort pe care Partizan îl răsplătește întotdeauna.

Partizan a înregistrat până în prezent două albume, un disc single și trei videoclipuri. Piese precum “Fata mea”, “Păpușea masculină” sau “Banii” sunt doar o parte din ceea ce am ascultat la Partizan. Fata mea a fost unul din hiturile anului 2002 în România. Piesă muzicală de excepție “Manualul”, lansat in toamna anului 2013 a fost foarte bine primit de public, de posturile de radio, și de critica avizată din industria muzicală autohtonă, impresionănd prin orchestrații, creativitate a sound- ului, tonuri și interpretare artistică.



Discografie - Am Cu Ce – 2002 - București – 2003.
http://www.partizan.ro
https://www.facebook.com/Partizan.ro
https://www.facebook.com/SergiuCorbuBoldor
E-mail trupa.partizan@gmail.com
Management&Booking : Lili Diaconu / 0040734004001



Partizan in presa:
http://www.formula-as.ro/2002/527/asii-adolescentilor-3/asii-adolescentilor-3415
http://adevarul.ro/locale/timisoara/interviu-formatia-partizan-am-devenit-ingrijorati-nu-probleme-1_50ad896b7c42d5a66396f303/index.html
http://www.ziare.com/articole/suedezu+partizan+interviu
http://www.evz.ro/detalii/stiri/partizan-romania-e-placuta-si-curata-ii-miroase-gura-a-flori-923457.html
http://www.observatorcultural.ro/MUZICA.-Urc-pe-scena-din-vanitate-dar-vanitate-de-tip-benign.-Interviu-cu-ARTANU*articleID_9610-articles_details.html



Partizan video interviu
https://www.youtube.com/watch?v=ZnUmE-hQqzI
http://www.mirceahodarnau.ro/interviu-cu-partizan-video/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top