Noutăți și comunicate

Concert Recycle Bin, Just Another Lie si The Crazy Plumbers live in Brasov

26 februarie 2015
Concert Recycle Bin, Just Another Lie si The Crazy Plumbers live in Brasov
Joi, 26 februarie 2015, de la ora 20:00, Benediktus Production impreuna cu Subsol Club va invita la concertul formatiilor, Recycle Bin, Just Another Lie si The Crazy Plumbers!

Support act: 10 lei. Rezervari: 0722892356
Fb event: https://www.facebook.com/events/794419333957505/



Recycle Bin

Formatie Ska/Punk, infiintata in 18 Martie 2007. Discografie: 2007 - Stupidity Tour 2008 - Pokemon & The Bastards 2010 - Cronicile din Retardia. 2014 - Imparatia mustelor.
Cand a format trupa Recycle Bin, Pokemon, vocalul trupei, a spus:

"Am aparut din cenusa odioasa a muzicii punk romanestiprin fuziunea Pokemonului cu doi dintre membri ex-trupei Buzz ce urau visceral muzica emo ( Bitza si X-u') si cu anarho punkistul Grim, ce activa la modul senzational in trupa Cobe. Am inceput sa zanganim impreuna din 18 martie 2007, si de atata voie buna si inspiratie Divina s-a nascut albumul '''STUPIDITY TOUR''' (...).
Din Septembrie 2007 s-a insinuat in mirobolanta formatie, Levi (Los Pogos), care a apucat cu nadejde si pricepere chitara armonie".

Primul turneu a avut loc in toamna anului 2007 si a cuprins orase ca: Timisoara, Deta, Cluj, Bistrita, Iasi, Roman, Suceava.
Tot Pokemon spunea: "(...) Si a venit fatidicul an 2008, iar noi, in calitate de adunatura de bastarzi, am inceput sa lucram la al 2-lea album: '''POKEMON & THE BASTARDS''' (finalizat in luna iunie 2008 si cu lansarea in septembrie 2008)".

O luna mai tarziu incepea al doilea turneu national, de aceasta data in mai multe orase: Arad, Timisoara, Resita, Deva, Deta, Cluj, Bistrita, Lugoj, Zalau, Sibiu, Iasi, Galati.
Toate acestea s-au intamplat pana in seara de Craciun a anului 2008, cand, dupa un extraordinar concert de colinde alaturi de formatia Niste Baieti, Cosmin (Pokemon), vocalul formatiei Recycle Bin, a plecat dintre noi.

A plecat, dar spiritul lui a ramas alaturi de noi. De aceea, formatia Recycle Bin nu se opreste aici.
In 2009, dupa un mini-turneu de revenire care a cuprins orasele Timisoara, Cluj, Sibiu, Galati, Iasi, formatia Recycle Bin s-a apucat sa lucreze la cel de-al 3-lea material discografic, pe care si-au propus sa il lanseze in toamna anului 2010.
Tot in 2009, in luna Septembrie, are loc prima editie a festivalului '''POKEFEST''', un festival organizat in memoria fostului vocal, Pokemon.

In vara anului 2010 se produce al 3-lea album Recycle Bin, inregistrarile fiind facute in studioul Tomberon Records, de catre JANIN PASNICIUC. '''CRONICILE DIN RETARDIA'', caci asa se numeste albumul, exprima, ca si pe cele anterioare, situatii si intamplari de pe meleagurile mioritice. Materialul contine 12 piese.

Recycle Bin nu renunta la ideea de underground si astfel si cel de-al 3-lea album va fi lansat tot independent, sub semnatura proprie "Tomberon Records".
In Decembrie 2011, dupa un alt concert de colinde, Levi anunta ca este nevoit sa paraseasca Bucurestiul si implicit formatia. Dupa cateva incercari, locul lui Levi este luat de George, care prin 2002-2003 a fost coleg cu Bitza si cu Xu intr-o alta trupa.
In vara lui 2013 Recycle Bin fac o schimbare de componenta si stil cu ajutorul noilor componenti, Sorin (trompeta) si Radu (trombon), inregistrand, un nou material discografic ce a fost lansat la inceputul anului 2014, intitulat IMPARATIA MUSTELOR.
Recycle Bin a avut onoarea sa apara pe aceeasi scena alaturi de trupe mai mult sau mai putin cunoscute din tara si de peste hotare.
Printre cele mai importante, se numara: LA PLEBE (USA), THE TOASTERS (USA), SICK ON THE BUSS (UK), MOLOTOV COCKTAIL (USA-RO), SILVER SHINE (HU), ANTI-CLOCKWISE (FRA), OTAKE (FRA), DAEMON 340 (UK), DAILY O.D. (FRA), UNDER AUTHORITY OF (BELGIA), BIBI RIBOZO & THE BANDITOS (PL), 3 FEET SMALLER (AU), GUANO APES, ZDOB SI ZDUB

http://www.youtube.com/watch?v=BHZ68-tnqXE&feature=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=YQAUkr2xPY4



Just Another Lie

Înființată în decembrie 2010 / Comedy Ska Punk, Reggae, Fapcore

Membrii formației
George - Vocals / Ukulele/Guitar/"Play" Button;
Marius - Bass Guitar/ Backing Vocals / Drinking / Fapping/ Other Useless Shit;
Andrei - Drums/Backing Drums;
Sabin - Guitar/Backing Vocals/Barking Vocals

Piese cu zvâc și versuri cu tâlc. Aici: http://justanotherlie.bandcamp.com

Just Another Lie is a Romanian ska punk band formed in december 2010 in the city of Bucharest.
https://www.youtube.com/watch?v=xhz4OE6cdSk



The Crazy Plumbers

Formația The Crazy Plumbers a fost înființat în 2012 din inițiativa lui Levi (fost chitarist al formației Recycle Bin din București) împreună cu Tamas la contrabas și Moha la tobe. La început stilul abordat de cei trei a fost rockabilly, dar în scurt timp acesta s-a transformat în psychobilly. După ce trupa s-a completat cu încă o chitară în persoana lui Denver, The Crazy Plumbers a început o serie de concerte. Prima apariție a formației a avut loc în iunie 2012 lângă Vaslui la festivalul Open Camp după care a urmat mai multe concerte prin țară, la întâlniri de motociclișt, și festivalul Pokefest din București.

În 2013 Tamas pleacă din trupă, lăsând pe ceilalți în mijlocul înregistrărilor. Soarta formației a fost inceartă până în ianuarie 2014, când după o serie de tentative eșuate de a găsii contrabasist, Levi trece la acest instrument. De atunci The Crazy Plumbers a continuat în formulă de trio, care se pare că a fost ceea mai bună soluție. Ca dovadă, în 2014 formația a susținut 25 de concerte în țară.

După un an de concerte în această formulă, momentul de față, trupa lucrează la primul său material care va cuprinde nouă compoziții proprii și trei coveruri psychobilly după Johnny Cash, Elvis Presley și Nancy Sinatra.

Scopul trupei este în primul rând de a promova stilul psychobilly, un stil underground foarte popular în Europa, dar bineînțeles să și cânte în cât mai multe locuri din țară.



Un eveniment sustinut de: Romanian Rock Radio


Evenimente recomandate

Top