Noutăți și comunicate

Concert Rob Kingsley – Tribut Elvis Presley la Hard Rock Cafe

21 martie 2014
Concert Rob Kingsley – Tribut Elvis Presley la Hard Rock Cafe
Vineri, 21 martie 2014, Rob Kingsley va pune in scena show-ul "Viva Las Vegas" la Hard Rock Cafe, de la ora 22:00. Pe parcursul spectacoluluo va recrea in lumina reflectoarelor perioade cheie din cariera regelui rock'n'rollului, interpretand cele mai indragite hituri lansate de Elvis Presley si schimband mai multe costumatii reprezentative.



Va fi un show grandios si impresionant, demn de orice mare scena a lumii in care Rob Kingsley va intregi periplul printre amintiri cu refrene efervescente, ca "That's Allright Mama, " "Blue Suede Shoes" ori "Jailhouse Rock, " dar si cu cu melodiile rascolitoare precum "Love Me Tender", "Are You Lonesome Tonight" sau "Suspicious Minds".

Pretul biletelor difera in functie de categorie:
-Categoria Vip - 120 lei (intalnire si poza cu artistul)
-Categoria 1 - 70 lei (loc la mese in fata scenei)
-Categoria 2 - 50 lei (loc la mese in sala)
Biletele se gasesc in magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, la Palatul National al Copiilor, la Hard Rock Cafe, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos si Diverta, si online pe biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro, bilete.ro si myticket.ro.


Hard Rock Cafe București - Sos. Kiseleff, Nr. 32, Parcul Herastrau
http://www.hardrock.com/bucharest


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top