Noutăți și comunicate

Concert Scars of a Story - un an de existenta in Flying Circus Pub Cluj-Napoca

17 mai 2013
Concert Scars of a Story - un an de existenta in Flying Circus Pub Cluj-Napoca
Vineri, 17 mai 2013, incepand cu ora 22:00, va avea loc "First year of our scars and stories", un concert Scars of a Story, in Flying Circus Pub din Cluj-Napoca. In deschidere vor canta trupele Diamonds are Forever si Sinscape.

Pretul unui bilet este de 13 Lei.

Sub acest nume are loc unul dintre evenimentele underground a scenei metal clujene, eveniment de la care nu ar trebui sa lipseasca nici un fan al genului.

Trupa Scars of a Story aniverseaza un an de cand si-a inceput activitatea muzicala. A fost un an plin de evenimente majore, avand ocazia sa imparta scena cu multe formatii international ca si Subscribe, Hopes Die Last, dar si multe alte formatii. Scena clujeana nu le este straina si nici publicul, asa ca va asteapta in seara de 17 Mai 2013 sa le fiti alaturi pentru aces moment special din viata lor.

Evenimentul nu este unul simplu, ci le tin companie alte doua trupe: Diamonds Are Forever si Sinscape. Prima dintre cele doua prezentate mai sus este deja o prezenta din ce in ce mai cunoscuta in lumea muzicii metal din tara noastra, reusind in foarte scurt timp sa acapareze atentia si admiratia multor ascultatori. Sinscape, la randul ei este o trupa emergenta a stilului metalcore din Bucuresti, care incet isi croieste drumul lor in peisajul rock-ului romanesc.

Se anunta o seara intensa, prin urmare recomandarea catre cei care apreciaza concertele live este sa nu rateze evenimentul.

Scars of a Story
https://www.facebook.com/scarsofastory  
http://www.youtube.com/scarsofastory  

Diamonds Are Forever
http://www.diamondsareforeverband.com  
http://www.facebook.com/diamondsareforeverband  

Sinscape
http://www.facebook.com/Sinscape  
https://www.youtube.com/user/SinScapeRomania


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top