Noutăți și comunicate

Concert Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators la Arenele Romane

28 iunie 2015
Concert Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators la Arenele Romane
Duminica, 28 iunie 2015, Arenele Romane din Bucuresti vor gazdui un concert exploziv Slash feat Myles Kennedy & The Conspirators.

După concertul incendiar susținut în 2013, Slash revine în România, de data asta pentru o întâlnire explozivă cu fanii în aer liber, la Arenele Romane, în data de 28 iunie. Iar celebrul chitarist american nu vine singur, ci ca și data trecută, va fi însoțit de Myles Kennedy & The Conspirators.

Chitaristul cu joben a devenit cunoscut pentru riff-urile și solo-urile sale care au ridicat în picioare milioane de fani din întreaga lume. Membru de bază al formației Guns N'Roses, Slash, alături de colegii săi de trupă, a dat lovitura în 1987 odată cu lansarea primului disc "Appetite for Destruction" care rămâne și după 28 de ani cel mai bine vândut album de debut al tuturor timpurilor. A urmat GNR Lies, "Use Your Illusion I" și "II" și "The Spaghetti Incident", iar după plecarea din trupă, Slash a continuat să activeze în diferite formule: "Slash's Snakepit" sau "Velvet Revolver", iar din 2008 a început să se concentreze asupra unei cariere solo. În 2010 a lansat primul său album intitulat chiar "Slash" care s-a bucurat de acompaniamentul unor mari vocaliști precum Myles Kennedy, Lemmy Kilmister, Ozzy Osbourne, Iggy Pop, Ian Astbury, Chris Cornell, Adam Levine, Fergie și nu numai. Colaborarea cu Myles Kennedy, vocalistul formației Alter Bridge, s-a prelungit și dincolo de acest album, continuând să lucreze împreună și pentru următoarele materiale: "Apocalyptic Love" (2012) și "World On Fire" (2014).

Slash este considerat unul dintre cei mai importanți chitariști din istoria muzicii rock, fiind apreciat pentru talent, inovație și carismă. Publicații de prestigiu precum Time sau Rolling Stone l-au inclus întotdeauna în topul celor mai buni chitariști, iar în 2012, artistul împreună cu o parte din vechii săi colegi din Guns N'Roses a fost introdus pe Rock'n'Roll Hall of Fame. Revista NME a clasat solo-ul lui Slash din "Sweet Child O'Mine" pe locul 1 in topul celor mai bune solo-uri de chitara din toate timpurile, iar Guitar World a inclus solo-ul din "November Rain" în primele 10 poziții ale unui top similar.

La București, Slash va oferi un show complet care va include cele mai bine piese din întreaga sa carieră muzicală. Astfel vom putea asculta de la "Sweet Child O'Mine", "Paradise City", "Patience" sau "Civil War" la "You're a Lie", "Anastasia" și multe altele.

Ca și cel din 2013, concertul Slash ft. Myles Kennedy and The Conspirators este prezentat în România de Phoenix Entertainment.

Biletele "în picioare" sunt limitate la 2600 din considerente de confort și siguranță și pot fi achiziționate la prețul de 180 de lei. Numărul acestora nu va fi suplimentat așa că recomandăm fanilor să își procure biletul din timp. Locurile din tribună sunt disponibile la prețurile de 120, 200 și 300 de lei, în funcție de sector.

În plus, până la data de 16 martie 2015, toate categoriile de biletele vor beneficia de o reducere de 10%. Acestea sunt disponibile în rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online, pe http://www.eventim.ro,

Până pe 28 iunie 2015, vă propunem să vă delectați cu un videoclip clasic:

http://youtu.be/1w7OgIMMRc4



Evenimente recomandate

Top