Noutăți și comunicate

Concert Speedwolf, Spinecrusher si Rapture in Private Hell din Bucuresti

22 septembrie 2013
Concert Speedwolf, Spinecrusher si Rapture in Private Hell din Bucuresti
Duminica, 22 septembrie 2013, Romanian Thrash Metal Club si Bangyourbrain va invita in club Private Hell de la ora 20:00, pentru un eveniment de exceptie in compania trupei americane de speed'n'thrash metal, Speedwolf, si a trupelor bucurestene Spinecrusher si Rapture.

Pretul unui bilet este de 15 lei direct la intrarea in club in seara concertului. Membrii Romanian Thrash Metal Club au acces gratuit.
Adresa Private Hell : Calea Grivitei, Nr. 91, Bucuresti
Facebook event: http://www.facebook.com/events/391210907651537/?fref=ts

Program
- 22:15 - Speedwolf
- 21:15 - Spinecrusher
- 20:00 - Rapture
- 19:00 - Doors open



Speedwolf

Infiintata in 2009, in Denver - S.U.A., Speedwolf propune un metal cu puternice influente punk in spiritul formulei patentate de Motorhead, dar in care influentele rock'n'roll, punk si N.W.O.B.H.M. inglobeaza deopotriva si thrash metal sau crust. Comparata cu un whiskey care a stat la invechit 30 de ani, trupa Speedwolf e unul din exponentele relevante ale noii scene de metal rebel, in care, in mod paradoxal, influentele vechi si deja macerate se combina pentru un rezultat cat se poate de proaspat. Sau din contra, cum spunea un ilustru provenind dintr-o cu totul alta nisa artistica: niciodata sa nu ai incredere intr-un cocktail care se pastreaza limpede pe masura ce-i adaugi ingredientele dar devine brusc tulbure o data adaugat ultimul dintre acestea!

http://www.hellsheadbangers.com/speedwolf
http://www.facebook.com/speedwolf303?fref=ts



Spinecrusher
http://www.facebook.com/Spinecrusherband?fref=ts



Rapture

Primii invitati ai serii, tanara trupa Rapture, din capitala, s-a evidentiat in cadrul Romanian Thrash Metal Battle printr-un stil matur si inchegat care poate fi descris foarte usor prin asociere cu ultimele materiale Metallica. Cu siguranta o surpriza placuta pentru scena de metal autohtona, Rapture ne propune un recital de 60 de minute de metal cu influente heavy si thrash metal.

http://www.facebook.com/pages/Rapture-Band/371674032893309?fref=ts



Sursa : Romanian Thrash Metal Club


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top