Noutăți și comunicate

Concert Syn Ze Sase Tri la Targu Mures

12 martie 2017
Concert Syn Ze Sase Tri la Targu Mures
SYN ZE ȘASE TRI - pentru prima oara la Targu Mures! Dupa zece ani de activitate concretizati in 3 albume de studio, numeroase concerte si turnee prin tara si prin strainatate, Syn Ze Șase Tri ajunge pentru prima data in Jazz & Blues Club.

Concertul va cuprinde un show extins, cu treceri prin toata discografia trupei, dar si cu piese de pe al patrulea album, prevazut sa apara anul acesta, rockerii din Targu Mures fiind printre primii care le vor asculta live!

Un show complet bloodstained black metal, cu atmosfera, decoruri speciale, un concert gandit sa satisfaca asteptarea de zece ani a fanilor nostri din Targu Mures.

http://www.synzesasetri.ro
---------------------------------

DOWNFALL (black metal/Bucuresti)
http://www.facebook.com/Downfall.ro

Formatia a pornit la drum in 2014, sub denumirea de Prodigal Son. Desi intentia a fost ca trupa sa abordeze thrashul, in 2015, odata cu primele concerte, se contureaza actuala directie muzicala: black metal. Treptat se renunta la preluari si apar primele piese proprii. Concertul din 12 martie va beneficia si de un show de scena special, in spiriul black metalului obscur. La randul lor, Downfall se afla pentru prima data live, la Targu Mures!
---------------------------------

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul. Este interzis accesul cu bauturi alcoolice aduse din afara clubului. Stand de CDuri si tricouri la acest concert.

JAZZ & BLUES CLUB:
Str. Sinaia nr. 3, Targu Mures

Duminica 12 martie, ora 19.00 (ora de la care se permite accesul publicului)

Pret bilet: 20 lei
Rezervari:
http://synzesasetri.ro/produs/rezervare-concert-targu-mures-12-martie-2017/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top