Noutăți și comunicate

Concert TAXI la Hard Rock Cafe din Bucuresti

10 octombrie 2013
Concert TAXI la Hard Rock Cafe din Bucuresti
Joi, 10 octombrie 2013, trupa TAXI revine la Hard Rock Cafe in cadrul unui concert organizat si prezentat de Bestmusic.ro si Sprint Media. Concertul incepe la ora 21:00.

TAXI este o trupa de pop-rock cu renume pe piata muzicala romaneasca. Fondata in 1999, trupa  a reprezentat Romania la Eurovision cu piesa "Luna", moment ce i-a adus si renumele printre ascultatorii romani. Tot in anul 2000 au lansat si albumul "Trag un claxon", un succes la acel moment in industria muzicala de la noi, mai ales datorita single-ului "Jumatatea mea". In 2004 a aparut albumul Politica, un material satiric remarcat prin piesa "Aici sunt banii dumneavoastra".

In 2007 a fost lansat albumul "Romantica", ce contine 12 piese de dragoste, dar si colaborari cu nume precum Cheloo, Dax, Mihaela Radulescu si multi altii. Din 2009 incoace, Taxi a sustinut numeroase concerte in tara si in strainatate, iar cel mai recent album,  "Cele doua cuvinte", a fost foarte bine primit de public.

Cei care doresc sa participe la concertul din Hard Rock Cafe isi pot achiziona bilete online (http://www.iabilet.ro sau http://www.bestmusic.ro/bilete) sau de la Hard Rock Cafe la pretul de 60 lei (loc la masa in sala) sau 80 lei (loc la masa in fata scenei).

Pe http://www.iabilet.ro poti comanda atat bilete in format electronic (print @ home - platesti cu cardul online sau cu Paypal), cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa scrieti la contact@iabilet.ro sau sa sunati la 0741.272967 (intre 09:00 si 18:00, de luni pana vineri).

Hard Rock Cafe București
http://www.hardrock.com/bucharest



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top