Noutăți și comunicate

Concert THE ROCK - tribut AC/DC la Hard Rock Cafe

29 ianuarie 2016
Concert THE ROCK - tribut AC/DC la Hard Rock Cafe
Vineri, 29 ianuarie 2016, inconfundabilul “for those about to rock...we salute you” va răsuna din nou la Hard Rock Cafe, de la ora 22:30. Nu pierde cel mai tare spectacol-tribut AC/DC, pus în scenă de The R.O.C.K.!



Costumează-te “Back In Black”, avântă-te, cu riffuri de mare viteză, pe “Highway To Hell” și vino să cânți "Thunderstruck", "Hell's Bells" "You Shook Me All Night Long" și “TNT”, într-un concert exploziv!

Cu un solist de excepție, al cărui timbru vocal se apropie foarte mult de cel al lui Brian Johnson, cu un chitarist solo din Moscova, cu o energie debordantă și prezență scenică nestăvilită, asemeni lui Angus Young și cu instrumentiști experimentați la bass, chitară ritmică și tobe, trupa tribut The R.O.C.K. reusește de fiecare dată să încânte publicul și să îl transpună în starea electrizantă a unui concert AC/DC.

La fiecare concert din Hard Rock Cafe te bucuri de reîntâlnirea cu legendele muzicii, într-o atmosferă unică. Artiștii preferați sunt chiar lângă tine, colecția de suveniruri te poartă printre file din istoria rockului și calitatea sunetului îți oferă cea mai placută experiență live.



Biletele pentru showul THE R.O.C.K. se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea - Hard Rock Cafe Bucuresti, Magazinul Muzica, Magazinele Uman, IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara), dar și la Hard Rock Cafe.

Biletele au următoarele prețuri:
- 50 de lei, cu loc VIP în fața scenei (număr limitat la 80 de bilete) - SOLD OUT
- 40 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători

Sunt disponibile și bilete fără loc, în picioare, la prețul de 40 de lei.



Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău - Åžoseaua Kiseleff, nr. 32. Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Rock FM


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top