Noutăți și comunicate

Concert TROOPER la Hard Rock Cafe, 3 martie 2017

3 martie 2017
Concert TROOPER la Hard Rock Cafe, 3 martie 2017
Vineri, 03 martie 2017, sunteți invitați începând cu ora 22:30 la un concert Trooper la Hard Rock Cafe.



Una dintre cele mai iubite trupe ale momentului te așteaptă la o seară de rock autentic. Dacă “Tari ca munții”, “Amintiri”sau “Strigăt” se află în topul preferințelor tale, nu pierde concertul Trooper! Cei șase muzicieni pun la cale un show complex, cu cele mai iubite piese din repertoriu lor, dar și cu hituri rock ce au făcut istorie.

În cei 22 de ani de activitate, Trooper a lansat opt albume, a cântat pentru mai mult de 600.000 de oameni, în peste 600 de concerte, a colaborat cu Blaze Bayley și a urcat pe scenă alături de Iron Maiden, Scorpions, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP etc.



Biletele pentru showul din 3 martie se găsesc în format electronic pehttp://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/rețea - Magazinul Muzica, Agențiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 - lângă casa de bilelete Metrorex, Magazinele Uman, IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara), dar și la Hard Rock Cafe, precum și în ziua concertului, la intrare.

Biletele au următoarele prețuri:
  • 25 de lei, cu loc la masă, în sală.
  • 40 de lei, VIP, cu loc la masă în fața scenei.

Pretul unui bilet include o bere draught oferită de Carlsberg. Sunt disponibile și bilete fără loc, în picioare, la prețul de 25 de lei.



Un eveniment recomandat de ROCK FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top