Noutăți și comunicate

Concert Taxi, Dorian’s Art si Compania 7 la Arenele Romane

5 iunie 2013
Concert Taxi, Dorian’s Art si Compania 7 la Arenele Romane
Joi, 6 iunie 2013, trupa Taxi va susține un concert extraordinar la Arenele Romane. În deschidere vor cânta elevii Danei Dorian care au participat la Vocea României: Dragoș Chircu, Anthony Icuagu, Cristina Caramarcu în duet cu Marcel Lovin, Daria Corbu, Ciprian Teodorescu și Bianca Cristea, duetul Vlad Stoia - Beatrice Vlădan. Artiștii de la "Dorian's Art" vor fi susținuți instrumental de Compania 7.

Accesul se va face începând cu orele 19.00, urmând ca spectacolul să înceapă puțin după orele 20.

Având în vedere faptul că se anunță vreme instabilă, posibile ploi în rafale scurte, organizatorii au luat măsuri suplimentare de precauție pentru a asigura confortul publicului. Astfel, arena amfiteatrului va fi acoperită cu o copertină pentru a feri publicul în caz de ploaie. Se va rezerva spațiu pentru ca cei care au locuri în tribune să poată coborî în zona acoperită.

În incintă vor fi amplasate baruri, cu băuturi și gustări de tip snacks. Ca atare, organizatorii roagă publicul să nu vină cu băuturi și gustări din afară, având posibilitatea de a le achiziționa la spectacol.

Pentru buna desfășurare a spectacolului, organizatorii solicită sprijinul publicului prin respectarea regulilor standard, aplicate la orice concert de anvergură. Publicul este rugat să nu aducă aparate foto profesionale și semiprofesionale, aparate de înregistrare audio-video, sticle, bidoane de plastic, obiecte contondente, cutii de conserve, cuțite, arme, artificii, scaune, animale de companie, accesul cu acestea fiind interzis. De asemenea, spectatorii sunt rugați să nu vină la concert cu bagaje și obiecte voluminoase. În caz de ploaie, spectatorilor le este recomandat să își aducă pelerine de ploaie, umbrele fiind din categoria obiectelor interzise la concerte.

Accesul la spectacol se va face pe baza biletului intact și valid - ce trebuie păstrat pe toata durata evenimentului.

Biletele pentru concertul din 6 iunie pot fi achiziționate prin Rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Cărturești, Call Center 1951 și online pe http://www.eventim.ro, iar în seara concertului vor fi disponibile și la casa de bilete a Arenelor Romane.

Un concert organizat de Centrului Internațional Antidrog și al Drepturilor Omului (CIADO), în ciclul "Artă contra drog", cu sprijinul Gala MGMT.

Parteneri: Blackhawk Security, Spard Team
Susținut de: Hotel Răzvan, Cocor Media Channel
Parteneri media: Magic FM, Adevărul, Click, Dilema Veche, Tv Mania, Sunete, Zile și Nopti, Iconcert.ro, 220.ro, Orasulm.eu, Infomusic.ro, Oops Media.

Sursa : Gala MGMT & PR



Evenimente recomandate

Top