Noutăți și comunicate

Concert Taxidermist si Kaak in Club Control

21 februarie 2014
Concert Taxidermist si Kaak in Club Control
Vineri, 21 februarie 2014, sunteți invitați începând cu ora 20:00 la un concert al trupelor Taxidermist (deathcore / grindcore - Viena, Austria) și Kaak (industrial / death metal - Viena, Austria) în Club Control.

Prețul unui bilet este de 15 lei.



Primul eveniment din 2014 prezentat de Axa Valaha Productions si Ribcage Booking se va desfasura vineri, 21 februarie 2014, in clubul Fabrica din capitala si va aduce pentru prima data pe scena, in fata publicului roman, cea mai brutala formatie pe care Viena o are de oferit in acest moment, Taxidermist, revelatia austriaca in materie de brutal death metal, deathcore si grindcore, alaturi de acolitii lor concitadini, Kaak, o trupa ce prezinta un amalgam terifiant de sunet si furie din zona metalului industrial, un mixtum compositum intre metal industrial, post-punk electronic, brutal hardcore si grindcore old school.

Evenimentul se va desfasura in clubul Fabrica din Bucuresti, str. 11 Iunie nr. 50, pretul unui bilet este de numai 15 lei, pret valabil direct in seara concertului, la intrare.

Taxidermist - "Russian Roulette"
http://www.youtube.com/watch?v=1CCR40CD_FA

Kaak - "Deadborn"
http://www.youtube.com/watch?v=AY3WQcKwD8E&feature=youtu.be


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top