Noutăți și comunicate

Concert Temple Invisible si The Ghost Of 3.13 in Club Control

25 martie 2014
Concert Temple Invisible si The Ghost Of 3.13 in Club Control
Marti, 25 martie 2014, flirtam cu un sound cu influente industrial, trip-hop, glitch, postrock, IDM si ambiental, gazduind doua proiecte muzicale bucurestene noi - Temple Invisible si Ghost of 3.13 - care vor perfoma in premiera pe scena din Club Control.

Fb event. Intrare libera.
Sala Berlin/ Club Control - Str. Constantin Mille, nr. 4
http://www.facebook.com/clubcontrol

Afterparty w. Brutus! - 50% Bar Discount after 22.00 h



Temple Invisible

https://soundcloud.com/templeinvisible
http://www.facebook.com/pages/Temple-Invisible/579609328767896

"Sunt primul, cel mai reușit și totodată ultimul produs al casei de discuri cu același titlu: Temple Invisible. Alambicul de exprimare anterior nu face decat să afirme pe cea mai ocolită cale posibila, că avem de-a face cu o specie de artiști vulnerabili, multifațetați, ingenui și independenți. Duo-ul, conținînd în măsură egală reprezentanți ai ambelor sexe, abordează un gen pe care un necunoscător l-ar putea indica, larg și lipsit de precizie, drept electro. Noi însă, am detectat procente semnificative de industrial, trip-hop, glitch, postrock... și alte genuri, pe care ne ferim să le pronunțăm, dar care conțin voci suave, chitări glaspapirice și adieri de originalitate locală. "



The Ghost Of 3.13

http://www.facebook.com/pages/The-Ghost-Of-313/213846208649763
https://soundcloud.com/the-ghost-of-3-13


Mihai Costea, alias The Ghost Of 3.13 a început să se joace cu producția muzicală în jurul anului 2004 și din 2008 lansează muzica pe netlabel-ul Sociopath Recordings, iar în 2013 apare primul album în format fizic prin label-ul Mozyk. Este influențat de artiști precum The Flashbulb, Kettel, Aphex Twin, Deaf Center și Venetian Snares, iar muzica lui poate fi descrisa ca un mix între ambiental modern-classical, Idm și glitch. Unii spun ca Eyedrops suna un pic "indie", altii spun ca muzica lor aluneca usor catre sound-ul celor de la Beatles, sau că impletesc armonios melancolia sonora a celor de la Colplay, cu gravitatea ironica a celor de la dEUS, optimismul celor de la Edward Sharpe and the Magnetic Zeroes cu strigatul pentru libertate, purtat vesel si indraznet, pe note, de 4 Non Blondes.

http://www.youtube.com/user/EyedropsBand
http://www.facebook.com/EyedropsBand


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top