Noutăți și comunicate

Concert The Aristocrats in The Silver Church din Bucuresti

ANULAT !!!
9 iunie 2015
Concert The Aristocrats in The Silver Church din Bucuresti
Luni, 07 decembrie 2015, supergrupul The Aristocrats vine în premieră în România, la The Silver Church. Formată din Guthrie Govan, Bryan Beller și Marco Minnemann, trei muzicieni de excepție aclamați la nivel internațional, trupa abordează un stil aparte, o fuziune între rock instrumental, progressive și jazz.



Chitaristul Guthrie Govan a primit cuvinte de laudă de la colegi de breaslă precum Satriani sau Paul Gilbert. “Ceea ce îl diferențiază de alții este faptul că, indiferent de mișcările pe care le face, reușeste să combine totul atât de grațios și să îi iasă perfect fiecare abordare”, a declarat Joe Satriani. Guthrie a fost declarat cel mai bun chitarist din lume de către revista The Guitarist, a scris două cărți despre arta cântatului la chitară și a mai luat parte la activitatea unor trupe ca ASIA, GPS, the Young Punx și, acum, The Aristocrats.

Chitaristul adora combinațiile considerate imposibile, iar stilul său eclectic este un creuzet de jazz, hard rock, blues rock, funk sau progressive, notând ca inspirații pe Yngwie Malmsteen, Steve Vai sau Jeff Beck.



Bryan Beller este cunoscut pentru contribuția sa în activitatea unor artiști ca Dethklok, Mike Keneally, Steve Vai, James LaBrie de la Dream Theater sau Joe Satriani. Ca artist solo, basistul a lansat 3 albume din 2008 până în 2011, iar apoi a început colaborarea cu The Aristocrats. Ca și colegul său de trupă, Guthrie, și Bryan are talent de scriitor, fiind editor pentru revista “Bass Player”, precum și pentru “Real World”, acolo unde are o coloană destinată pentru sfaturi către basiști.



Marco Minnemann ocupă poziția din spatele tobelor, însă talentul său de muzician nu se limitează la cel de toboșar. Marco este cunoscut ca un inovator în lumea bateriștilor, dezvoltând o tehnică numita “interdependență” pe care a conceptualizat-o într-o carte dedicată. În 2011, Minnemann a fost finalist în seria de audiții pentru postul de toboșar al formației Dream Theater.

În prezent, bateristul face parte din trupa lui Steven Wilson și cântă împreună cu Joe Satriani, pe lângă activitatea pe care o desfășoară în The Aristocrats.



The Aristocrats își promovează în acest turneu cel mai recent album, “Tres Caballeros” pe care l-au înregistrat deja și pe care îl vor lansa în luna iulie a acestui an. Show-urile lor sunt adevărate experiențe live, o demonstrație a forței lor de magicieni ai instrumentelor, presărată cu momente comice și cu interacțiuni savuroase cu publicul.

Concertul supergrupului The Aristocrats este organizat de Phoenix Entertainment.

Primele 200 de bilete sunt disponibile la prețul de 65 de lei, urmând ca, după epuizarea lor, să fie puse în vanzare 400 de bilete la prețul de 85 de lei. După epuizarea celor 400, precum și în ziua evenimentului, prețul unui bilet va fi de 99 de lei.

Biletele pot fi achiziționate în rețeaua Eventim, magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online, pe http://www.eventim.ro.


Evenimente recomandate

Top