Noutăți și comunicate

Concert The R.O.C.K. - Tribut Ac/Dc la Hard Rock Cafe

25 aprilie 2014
Concert The R.O.C.K. - Tribut Ac/Dc la Hard Rock Cafe
Vineri, 25 aprilie 2014, esti invitat la Hard Rock Cafe sa sarbatoresti 40 de ani de Ac/Dc alaturi de "The R.O.C.K.", una dintre cele mai prolifice trupe tribut ale formatiei australiene. Hiturile celebre ale celor de la AC/DC, insotite de solo-uri lungi de chitara, se vor auzi intr-un spectacol unic.

Hard Rock Cafe București - Sos. Kiseleff, Nr. 32, Parcul Herastrau
http://www.hardrock.com/bucharest



Cu un solist vocal de exceptie care se apropie foarte mult de Brian Johnson, un chitarist din Moscova (la fel de "nebun" si energic ca Angus Young) si instrumentisti cu experienta la bas, chitara ritmica si tobe, trupa The R.O.C.K. reuseste de fiecare data sa surprinda publicul si sa ii transmita starea specifica unui concert AC/DC. Asadar, fanii impatimiti ai Rock-ului sunt asteptati sa cante la unison refrenele melodiilor "Thunderstruck", "You Shook Me All Night Long", "Highway to Hell" si multe altele!

Membrii trupei sunt: Daniel Ignat - solist vocal; Nik Baydin - chitara; Adrian Popescu - chitara/backing vocals; Mircea (Burete) Preda - bass/backing vocals; Mirko Grusa - tobe.

Biletele au pretul de 35 de lei (cu loc la masa) si de 50 de lei (cu loc la masa in fata scenei) si sunt disponibile la Hard Rock Cafe, in reteaua de magazine Uman si pe http://www.iabilet.ro.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top