Noutăți și comunicate

Concert The Stone si Infest in club MetalCave din Constanta

25 februarie 2012
Concert The Stone si Infest in club MetalCave din Constanta
Sambata, 25 februarie 2012, incepand cu ora 20:00, va avea loc "The Specters Marching Over Romania Tour 2012", un concert unde vor canta trupele The Stone si Infest, in club Fabrica Bucuresti. In deschidere vor canta cei de la Spinecrusher.

Pretul unui bilet este de 15 lei. Biletele se pot achizitiona direct in seara concertelor, la intrarea in club. Membrii Romanian Thrash Metal Club beneficiaza de reducere de 50% din pretul biletului la oricare dintre cele trei concerte.

Doua din cele mai importante trupe ale scenei subterane din Serbia, THE STONE si INFEST, vor concerta in Romania la sfarsitul lunii februarie 2012 in cadrul mini-turneului "The Specters Marching Over Romania", la initiativa Axa Valaha Productions, care prezinta astfel primul turneu in Romania in acest an, in avanpremiera turneului pe care legendara trupa poloneza Christ Agony (cu membri Vader, Behemoth, Incantation) il va sustine in zece tari din Balcani, inclusiv Romania.

Alaturi de cele doua trupe din Serbia, vor concerta mai multe trupe romanesti, astfel trupa black metal KATHAROS XIII, care tocmai a lansat primul full-length "Dead Emotions" si in care activeaza chitaristul Negura Bunget, Fulmineus, isi va promova albumul de debut in cadrul concertului de la Timisoara, de pe data de 23 februarie 2012 din clubul Daos. La Bucuresti, pe 24 februarie 2012, in dechiderea concertului de la Fabrica, vor evolua APA SIMBETII (black / death metal versatil si eclectic) si SPINECRUSHER (old school thrash death metal) doua dintre cele mai atractive tinere sperante ale scenei subterane, Spinecrusher concertand de asemenea alaturi de cele doua trupe din Serbia si in cadrului ultimului concert al turneului, cel din clubul MetalCave din Constanta, de pe 25 februarie 2012.

Turneul The Stone / Infest este o productie Axa Valaha Productions, recomandata de Romanian Thrash Metal Club.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top