Noutăți și comunicate

Concert The Veils la Expirat, Halele Carol

22 iunie 2017
Concert The Veils la Expirat, Halele Carol
Joi, 22 iunie 2017, de la ora 20:00, trupa The Veils concerteaza în premieră în România, în cadrul turneului de promovare pentru cel de-al cincilea album, ”Total Depravity”, în Expirat, Halele Control. Organizator: Pure Indie Entertainment.



The Veils, trupa britanică de indie rock și alternativ are în spate mai bine de zece ani de activitate muzicală. Grupul a intrat în atenția publicului anul trecut odată cu lansarea ultimului album, ”Total Depravity”, al cincilea album de studio semnat The Veils. La București, se vor auzi atât piesele de pe noul album cât și hiturile ”Swimming With The Crocodiles”, ”Low Lays The Devil”, “Jesus for the Jugular” și AXOLOTL, cea din urma va apărea pe coloana sonoră a serialului Twin Peaks, care se va lansa în toamna acestui an.

”Dacă există o trupă care să poată scrie o piesă despre o salamandră care merge prin Mexic, care să sune ca o chemare pentru un demon, cu voci sfărâmate și distorsionate, susținute de o chitară feroasă și să nu fie absolut deloc ridicolă, The Veils este accea...”, scrie Rudy K. de la Sputnik Music, UK. “Albumul se termină cu [...] "Total Depravity", cel mai minunat lucru pe care l-am auzit anul acesta...”spune Christopher Ratcliff, de la Methods Unsound.

În deschidere, Alexu and The Voices Inside (RO) cu un show acoustic inedit: se ia o chitară, se adaugă un microfon, se conectează la looper și Voilà! Avem The Voices Inside, un proiect muzical cu și despre oameni talentați. Una dintre vocile proiectului este Meercha (UK), care își împarte timpul între linii de cod și acorduri de chitară. Pe 22 iunie la Expirat, Halele Carol vom asculta în premieră EP-ul "23 Minutes of Fame".

Biletele costă 80 de lei (acces general) și se pot achiziționa pe eventbook.ro sau la intrare.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top