Noutăți și comunicate

Concert Tiarra, T23 si Ad-Hoc in club The Silver Church

17 decembrie 2013
Concert Tiarra, T23 si Ad-Hoc in club The Silver Church
Marți, 17 decembrie 2013, sunteți invitați începând cu ora 19:00 la un concert al trupelor Tiarra, T23 si Ad-Hoc în The Silver Church.

Intrarea este liberă.
Adresa club The Silver Church : Strada Plevnei, Nr. 61, București.

Harap Alb continuă și Ultimul Zburător, își vor uni forțele pentru a vă aduce un eveniment special pentru cei care încă mai cred în povești și zburători! Organizatorii au pregătit multe suprize, pe lângă zburători și iele, cum ar fi concertele celor de la Tiarra Band, Ad-Hoc si Trupa T23. Intrarea este liberă!

Lansarea numărului 8 a revistei de bandă desenată "Harap Alb continuă..." este însoțită de un alt eveniment important pe piața românească: lansarea afișului primului film independent fantasy românesc, "Ultimul Zburător", produs de Asociația Culturală Promissum. Evenimentul va fi unul inedit prin aceea că Harap Alb și Ultimul Zburator aduc în atenția publicului mituri și povești, date de unii oameni uitării, dar reînviate prin print și film și chiar adaptate vremurilor noastre.

Si cum altfel putem pune în valoare miturile și poveștile decât printr-un eveniment de lansare care să recreeze atmosfera de basm din revista "Harap Alb continuă" și din filmul "Ultimul Zburător"? Ambele initiative promovează vechi valori culturale românești și își doresc să readucă în atenția publicului eroii autohtoni reinventați in modernitate.

Veți avea ocazia să îi întâlniți pe Stefan (Harap Alb) și Mara (Fata Impăratului Roșu), să luați autografe de la actorii din film, să vorbiți cu membrii echipei de redacție și cu realizatorii "Ultimului Zburător".

Nu ne-am îmbrăcat eroii în ie, opinci și ițari. I-am îmbrăcat în armuri și piele, le-am dat săbii și motoare și i-am pus la treabă!

Numărul 8 al revistei "Harap Alb continuă..." conține detalii picante petrecute în timpul filmărilor la "Ultimul Zburător".



Începând cu data de 15 decembrie, numărul 8 al revistei de bandă desenată "Harap Alb continuă..." va fi disponibil în aplicația "SuperErou" ( http://hacbd.ro/mobile ), acum prezentă și pe iPhone (alături de variantele deja disponibile pentru iPad, telefoane si tablete Android), cât și la chioșcurile de ziare din toată țara, supermarketuri și benzinării sau poate fi comandat de pe site-ul http://www.harapalbcontinua.ro, unde vă și puteți abona.

Harap Alb Continuă! este singura revistă profesionistă de benzi desenate din România. Primul număr a fost lansat în octombrie 2012 și apare o dată la 2 luni într-un tiraj de 10.000 de exemplare distribuite în toata țara. Harap Alb nu este cu nimic mai prejos decât supereroii americani. Doar că a dormit prea mult. E timpul să se trezească. Harap Alb continuă! se reinventează, trăiește în prezent, ilustrat în stilul benzilor desenate Marvel/DC Comics în încercarea de a reda tinerilor din ziua de azi simțul aventurii oferit de poveștile, mitologia si legendele romanesti.

"Ultimul Zburător" este un film independent, realizat în totalitate din finanțare privată, produs de Asociația Culturală "Promissum" și distribuit în cinematografele din România de InterComFilm Distribution. Toți cei implicați în realizarea acestui film au fost fascinați de povestea lui: un mit clasic al culturii române, mitul Zburatorului, spus sub forma unui basm modern. Filmul este o frumoasă poveste de iubire care transcede timpul și spațiul, prezentând o lume fascinantă, de mult uitată de o societate atât de cufundată în întunericul materialismului. Echipa și actorii au realizat acest proiect pentru că au îndrăznit să creadă!


Sursa : Cavalleria Events



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top