Noutăți și comunicate

Concert Tides From Nebula si Nava Mama in Club Control

11 decembrie 2014
Concert Tides From Nebula si Nava Mama in Club Control
Joi, 11 decembrie 2014, sunteti invitati in Club Control la o seara de post-rock & ambiental. Cvartetul polonez Tides from Nebula revine la București cu un concept de performance special și va performa alături de proiectul clujean Nava Mamă. Warm-up & afterparty by Philosopheon.

Facebook event. Intrare: 20 lei.
Club Control/ Sala Berlin - Str. C-tin Mille, nr. 4
http://www.facebook.com/clubcontrol



Cvartetul polonez Tides From Nebula a luat nastere in 2008, avand o abordare post-rock si progressive.

Polonezii au la activ 3 albume, maiestuos strucurate intr-un ritm progresiv. Emotia ce se revarsa din muzica lor a ajuns sa se transpuna si pe scena, fiind una dintre cele mai apreciate nume din scena post-rock europeana, pasind pe scena multor festivaluri, alaturi de nume mari ca si Caspian, This Will Destroy You, Ulver, Oceansize sau God Is An Astronaut.

Intr-o nisa in care originalitatea si spontaneitatea sunt greu de atins, Tides From Nebula reusesc acest lucru fara prea mult efort.

http://www.tidesfromnebula.com
http://www.facebook.com/tidesfromnebulaofficial



Nava Mamă este un proiect nou, înființat in Cluj-Napoca, de către membrii a 3 apreciate grupuri clujene: Eugen Males (Fluturi pe Asfalt), Alexandru Prigoană (Alternative Quartet), Răzvan Tomi (Quantum Drive).

Proiectul clujenilor a început în martie 2013, în urma unor sesiuni de "joacă" ale lui Alex și Eugen, fără vreo intenție inițială de a susține vreun concert. Simțind nevoia unui nou instrument, l-au invitat pe Iulian Matei, care terminase conservatorul, acesta alăturându-li-se cu pianul/clapa.

De aici, au început să se contureze câteva piese, toate compuse în sala de repetiții, acestea fiind finisate/finalizate împreună cu Răzvan Tomi.

Primul concert Nava Mamă a avut loc la un an de la înființarea proiectului, 90% din piesele lor fiind născute din improvizații, și cântate în limba română, membrii trupei considerând că așa se exprimă cel mai bine, dar și pentru faptul că este o provocare mai mare.

Deși, prezența celor de la Nava Mamă este cât de poate de proaspătă, ei reușesc să se poziționeze foarte bine pe scena muzicală alternativă, până în prezent susținând concerte în Cluj-Napoca, Iași și Chișinău.
Nava Mamă și-a programat lansarea primului lor album în cursul anului 2015.

Componența Nava Mamă este:
Eugen Males - voce
Răzvan Tomi - bas
Iulian Matei - pian
Alexandru Prigoană - tobe.

http://www.facebook.com/Navamama



Parteneri media:

Music Channel, Utv, Eclecticfm.ro, Rock Fm, Radio România Cultural, Radio România București, Romanian Rock Radio, Radio Trib, RadioIndieGen.ro, ȘapteSeri, Zile si Nopti, Dilema Veche, Jurnalul Național, Romania Libera, Sunete, Academia Catavencu, Adevărul, Vice, Decât o Revistă, BeWhere, Arte și Meserii, Ziarul Studențesc Carevasăzică, IQads, Feeder, Veioza Arte, Metropotam.ro, InfoMusic.ro, Musicnights.ro, Urban.ro, Bestmusic.ro, b365.ro, 9am.ro, Modernism.ro, Tonight.eu, Anyplace.ro, iConcert.ro, Gingergroup.ro, Orasulm.eu, JurnalRock, RockOut, Rockstage.ro, MaximumRock, alternativ.ro, muzicabuna.ro, studentie.ro, Mixtopia.ro, sub25.ro, subAsfalt.ro, 121.ro, hotcity.ro, kudika.ro, getlokal.ro, afterhours.ro, vinsieu.ro, letsrock.ro, bestial.ro, rockout.ro, RoEvents, BucharestExpat.com, InYourPocket, , nineoclock, romania-insider.com, cooperativaurbana.ro.


Evenimente recomandate

Top