Noutăți și comunicate

Concert Till Lung Collapse, Pinholes si Coma in Club Fabrica

5 martie 2016
Concert Till Lung Collapse, Pinholes si Coma in Club Fabrica
Sâmbătă, 05 martie 2016, Coma, una dintre cele mai iubite trupe de alternative din România, va susține un concert în Club Fabrica (str. 11 Iunie, nr. 50). În deschidere vor urca pe scenă Till Lungs Collapse și Pinholes. Evenimentul are loc în cadrul programului Dark Side Nights*, un proiect Dark Side Booking Academy.



Coma - Nu vreau, fetițo, casă | Coma - Bruzli vs Vandam
Till Lungs Collapse - The Divide | Till Lungs Collapse - Desuetude
Pinholes - Avem un loc | Pinholes - Poza



Programul serii:
  • Open doors: 20:00
  • Till Lungs Collapse: 21:30 - 22:15
  • Pinholes: 22:30 - 23:15
  • Coma: 23:30



“Bruzli îl bate pe Vandam” și îl bagă în Coma

Coma a fost înființată în 1999 de șase tineri din București. Au devenit foarte cunoscuți cu pentru piesa Nu vreau, fetițo, casă” pe care ei o descriu ca fiind „o parodie la adresa utilizatorilior de playback și cultivatorilor de prost gust”, respectiv „Bruzli vs. Vandam” și „Stai”.

După o pauză de 5 ani este lansat încă un material discografic semnat Coma – „Nerostitele”, un album al colaborărilor pentru că în piesele înregistrate îi întâlnim pe Adrian Despot (Vița de Vie), Brugner și pe Bill Gould (basistul Faith No More).

La începutul anului 2014 a fost lansat single-ul “CHIP”, în clubul Colectiv din București, alături de alte două trupe: The Boy Who Cried Wolf și Shes Dead. Videoclipul piesei Chip câștigă în 2014 Premiul BEST VIDEO al revistei Sunete. În videoclip apar peste 250 de fani și prieteni Coma, printre care sunt și Junkyard (ROA), Radu Almășan (Bosquito), Adrian Despot (Vița de Vie) și membri ai trupelor H8, Bosquito, Grey Matters.

Coma a cântat de-a lungul timpului, în deschiderea concertelor unor trupe/artiști precum Linkin Park, Deftones, Incubus, Sepultura, Ozzy Osbourne, Biohazard, Soulfly, Ignite, Hed PE, Harmful feat Billy Gould (Faith No More) sau Born from Pain & Skunk Anansie.



Till Lungs Collapse

Till Lungs Collapse (TLC) s-a format în 2012, din pasiunea pentru muzică și dorința de a explora un stil mai puternic ancorat în melodic-hardcore. Primul material de studio, EP-ul Desuetude (2015), conține șase piese înregistrate la Studio 148 alături de Marius Costache, iar artwork-ul este semnat Alexandru Das.

TLC au susținut o serie de concerte în Fabrica, B52, Question Mark și The Shelter, alături de trupe precum Expectations (BG), Polar (UK), Ready Set Fall (IT), Forgotten Tears (IT), Breathelast, The Boy Who Cried Wolf, H8, Niște Băieți, Domination.

Formația promovează în prezent materialul Desuetude, împreuna cu o serie de piese noi, de pe viitorul album, a cărui inregistrare începe în primăvara acestui an. Albumul este disponibil pe YouTube și Bandcamp. Aici aveți o înregistrare tot de la un concert TLC din Club Fabrica din decembrie 2013



Pinholes, 5 ani de la prima repetiție

Pinholes este un proiect muzical din zona alternative-indie-post rock ce a luat ființă la Iași. Luna trecută au împlinit 5 ani de la prima repetiție. I-a costat 20 de lei. “Best money ever spent”, comentează ei pe pagina oficială.

În prezent, Pinholes lucrează la un nou album, iar pentru a alimenta așteptarea noului material, formația publică periodic online înregistrări live din arhiva personală. Pinholes au fost aleși Best Romanian Alternative Rock Newcomer la Metalhead Romania Awards 2013-2014. Albumul Zmei poate fi ascultat integral pe contul de Soundcloud al trupei sau pe YouTube.

Despre Pinholes, site-ul MetalHead.ro scrie:
Un proiect cu rădăcinile în rock și ramuri ce se agață de genurile psihedelic, post rock, art rock, totul cu un iz melodramatic și o mentalitate independentă. Început în urmă cu doi ani, din curiozitatea a trei personaje (Vladimir, Sergiu și Vlad) pentru dialog și muzică, a luat formă finală odată cu intrarea lui Alex în universul Pinholes în mai 2013. Istoria a mers repede, de la lansarea unui demo/pseudo-album de 10 piese în 5 Iunie 2013 intitulat Zmei, la debutul pe scena mare a turneului Zilele Prieteniei. Toamna anului 2013 a adus primul single – Avem Un Loc în heavy rotation pe Radio Guerrilla, dar a adus și o viteză mult mai mare formatiei, cu plecare din Iași spre Chișinău, București, Buzău, Cluj, Bacău, Sibiu și Tg. Mureș, împărțind aceeași scenă cu Vița de Vie, Luna Amară, Alternativ Quartet, Fluturi pe Asfalt, Theory of Mind, Velosonics și Robin and the Backstabbers.




Data și ora: sâmbătă, 5 martie, ora 20
Locul: Club Fabrica (str. 11 iunie, nr 50)
Concert: Coma
În deschidere: Till Lungs Collapse, Pinholes
Preț bilet: 40 de lei (iabilet.ro)
Facebook Event: Coma | Till Lungs Collapse | Pinholes @Fabrica



* Ajuns anul acesta la partea a treia, Dark Side Booking Academy reprezintă o nouă platforma muzicală “menită să promoveze scena muzicală românească și să întarească, pe cât posibil, relația dintre public și trupe. Astfel, în cadrul Dark Side Nights vor concerta trupe consacrate, dar și trupe din noul val, aparținând tuturor genurilor muzicale, unicul scop fiind mediatizarea fenomenului muzical și nicidecum mercantilizarea lui”, după cum spun autorii Dark Side.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top