Noutăți și comunicate

Concert Tothem, Inopia, Monarchy, Blind Spirits si An Theos in Ageless Club

23 iunie 2012
Concert Tothem, Inopia, Monarchy, Blind Spirits si An Theos in Ageless Club
Sambata, 23 iunie 2012, Ageless Club va invita de la ora 20.30, la un concert in premiera in Romania sustinut de binecunoscuta trupa italiana Tothem. Invitati speciali: Inopia, Monarchy, Blind Spirits si An Theos.

Pret bilet: 20 lei. Biletele se procura la intrarea in club, in ziua concertului.
Adresa Ageless Club : Calea Șerban Vodă, Nr. 213 (lângă intersecția cu str. Cuțitul de Argint, fostul Tehnic Club), București. Mijloace de transport: tramvai 1 și 19, autobuz 116 și 323 (stația Cuțitul de Argint), metrou (stația Tineretului). Booking și rezervări: 0726811636, http://www.ageless.ro


TOTHEM (Italia) http://www.facebook.com/page.tothem

Tothem
Trupa Tothem din Italia este un nume binecunoscut al scenei de metal din Italia. Tothem pregatesc un show de anvergura la Bucuresti, pentru a marca prima intalnire cu numerosii lor fani din Romania.
Si-a inceput aventura muzicala in anul 2000, la Roma. De-a lungul timpului, Tothem au cantat in cele mai bune cluburi din Roma: Qube, Alpheus, Ex-Magazzini, Coetus, Black Out, Jailbreak. Au ajuns in finala concursului Emergenza Rock, ca si in semi-finala prestigiosului Live Magic Contest. Printre realizarile notabile ale trupei se numara si locul doi la "We a.r.e. the festival" obtinut premiul I pentru cea mai buna voce feminine.

Pana in prezent trupa a inregistrat mai multe material discografice (Automatisma, Pray, Tothem in 2003 si Osaka Bed & Breakfast, 2010).
Osaka Bed & Breakfast a fost produs in 2003 si a inregistrat rapid un mare succes de public si de critica, trupa are apreciata mult si in afara granitelor Italiei si popularitatea ei creste pe zi ce trece.
"Rescue", cea de a doua piesa de pe albumul Osaka Bed & Breakfast a fost inclusa pe compilatiile "World of Glass" si "You can't shake me - A little help for Japan", in timp ce piesa "Cross the line" a fost inclusa pe compilatia "Metal around the world".
In prezent, Tothem lucreaza la pregatirea urmatorului lor album ce va fi lansat foarte curand in aceasta vara, intitulat "Beyond The Sea".
La Bucuresti, trupa va prezenta in premiera piese de pe acest viitor material discografic.

Componenta: Roslen (voce), Black Cyrill (chitara si backing vocals), Marco (pian, orga si synth-laptop), Leo (chitara bass), Andrea The Joker (baterie si percutie).


Membrii trupei Tothem au background-uri muzicale foarte diferite si au si preferinte muzicale diferite, ceea ce imprima originalitate sound-ului lor: soprana Roslen, solista, asculta mai ales muzica clasica si opera rock, Black Cyrill, chitara electrica si backing vocals, vine din zona rockului clasic, printre preferatele lui fiind trupa Queen, Andrea The Joker, baterie si percutie, asculta mult rock din anii 70, preferata sa fiind Led Zepelin, Leo, chitara bass, asculta mult metal, Marco, pian si orga este un mare admirator al celor de la Dream Theatre.




INOPIA (Romania) http://www.facebook.com/pages/inopia/125332777494875

Inopia
Un grup unit de aceleasi interese, care nu simte nevoia sa devina comercial. O muzica nascuta din necesitate, indreptata catre un public inteligent. Inopia s-a nascut dintr-o necesitate, deci implicit dintr-o lipsa"¦ un gol care s-a cerut umplut, ca un soi de foame de sunete. Asta se intampla in urma cu patru ani. Numai ca acum ne-am dat seama ca golul despre care vorbeam este un soi de gaura neagra: cu cat incerci sa-l umpli mai mult, cu atat devine mai puternic si te devoreaza. Muzica te domina si o domini ca pe o femeie"¦ si tot zbuciumul asta credem ca ne reprezinta. Arta este pentru "acei frumosi nebuni", deci un fel de ospiciu in care, plini de umilinta, locuim si noi.

Dupa o absenta de un an (perioada dedicata inregistrarii unui album full-length care isi va avea lansarea in toamna acestui an) trupa Inopia revine pe scena intr-o noua formula: lui Gomez, Salex Iatma si Teodora Dragomirescu li s-au alaturat Irina Paduraru (flaut), Dragos Colibaba (bas), Anca Florescu (voce) si Alex Stefanescu (voce).



MONARCHY (Romania) http://www.facebook.com/monarchyband

MONARCHY
Adevarata istorie a trupei Monarchy incepe cu anul 2009, cand cei cinci membri si-au dat seama ca muzica nu mai e doar un hobby ci un mod de a trai. Astfel au aparut primele concerte si primul EP- Jamming. Jamming anunta o schimbare in muzica metal romaneasca. Veniti ca o gura de aer proaspat in aceasta scena muzicala, Monarchy ofera pentru inceput patru piese elaborate din punct de vedere al compozitiei si versuri introspective, inspirate din viata si trairile solistului Dragos Cretu.
Stilul fresh al trupei si vocea solistului, deseori laudata si considerata una dintre cele mai bune de pe scena metal, alaturi de compozitiile curate si modern, ii propaga rapid pe Monarchy in lista trupelor care trebuie ascultate. Mai mult, show-ul pe care formatia il ofera la fiecare concert ii recomanda drept una dintre cele mai bune trupe de vazut si ascultat live.
Ajung astfel la festivalul Rock the City in 2011, la Bucuresti, si la ARTmania Festival 2011 la Sibiu, unde impart scena cu Judas Priest, Whitesnake, Hatebreed, Tarja si Helloween. Aprecierile nu inceteaza sa apara, iar constanta criticilor bune le aduce, in continuare, concerte in tara. In iunie isi lanseaza si primul videoclip, Earthquake, un mix cu filmari live ale trupei, care ii prezinta acolo unde ei se simt cel mai bine : pe scena, in fata publicului.
Dupa cateva modificari in componenta, Monarchy isi continua drumul muzical si lanseaza in 2012 o revolutie in muzica romaneasca: albumul de debut Feeding The Beast. Clasificati intr-un mod foarte original de catre presa de specialitate drept energy metal, Monarchy anunta o schimbare in felul in care a fost apreciata muzica pana acum. Albumul Feeding the Beast este plin de energie, piesele nu doar ca transmit un vibe special prin intermediul
muzicii, dar versurile au mesaje profunde si universal valabile, incat orice ascultator se poate regasi in acestea.
Monarchy inseamna:
Dragos Cretu - vocal
Iulian Rob - chitara
Cornel Stefan - claviaturi
Marian Leusteanu - chitara bass
Herman "Hertz" Heidel - tobe



BLIND SPIRITS (Romania) http://www.facebook.com/profile.php?id=100003594769219

BLIND SPIRITS
Blind Spirits, trupa de heavy metal infiintata in anul 2003 la ideea chitaristului Razvan Rizea, a trecut prin cateva modificari in timp si sunt in componenta actuala din 2009.
Componenta trupei: Razvan Rizea- chitară ritmică, Andrei Costan- chitară solo, Sebastian Bolocan- vocal, Bogdan Grigoras- chitară bass, Gabriel Maria- tobe.
Blind Spirits au deschis concertele Hammerfall (2011), Iron Maidnem-Ungaria (2008), dar au avut si participari la festivalurile White River Fest (2008), MC Trust Fest (2008), Free Fest (2010), la care se adauga nenumărate concerte în cluburi din București și toată țara.
Trupa Blind Spirits a sustinut numeroase concerte alaturi de Trooper, Hammerfall si a colaborat in cadrul concertelor cu mai multe trupe. In luna aprilie 2012 au lansat primul lor material discografic, un dublu album, intitulat "Trapped into Reality". Dupa lansare, a urmat un scurt turneu de promovare prin tara ce va reluat din toamna. De asemenea, anul acesta vor participa la cateva festivaluri in tara si vor sustine cateva concerte in Bulgaria si Cehia. La inceputul lunii octombrie vor pleca in Germania pentru a participa la un concurs alaturi de nume grele din lumea rock ului international.



AN THEOS (Romania) http://www.facebook.com/AnTheosBand

AN THEOS
An Theos s-a infiintat in primavara anului 2010, stilul abordat fiind epic-folk-metal. Formatia sustine concerte atat acustice, cat si amplificate, varietatea instrumentelor fiind un atuu in compozitiile acesteia.
Formatia a urcat pe scena mai multor cluburi bucurestene, la sfarsitul acestui an fiind preconizata aparitia primului album.
Componenta :
Silvia - female vocal
Florin - male vocal/tulnic/dramba
Simona - violin
Daniel - keyboards
Gabi - solo guitar
Dan - rhythm guitar
Seba - bass
Gomez - drums
Link-uri utile :



Parteneri: Tuborg si The Global Battle of The Bands.
Parteneri media: b365.ro, Bewhere, Bestial Records, bucuresteni.ro, i-concert.ro, infomusic.ro, Jurnalul National, jurnallifetstyle.ro, letsrock.ro, metalhead.ro, metropotam.ro, port.ro, rockstage.ro, Radio Lynx, Romanian Rock Radio, rockout.ro, Sapte Seri, Sunete, Zile si Nopti.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top