Noutăți și comunicate

Concert VAMA pe terasa Fabrica

22 iulie 2016
Concert VAMA pe terasa Fabrica
Vineri, 22 iulie 2016, sunteti invitati de la ora 21:00 la concertul trupei Vama pe terasa din club Fabrica. BestMusic Live Concerts te invita la Fabrica pe terasa in aer liber sa traiesti o noua experienta alaturi de trupa ta preferata, VAMA ! Pregatiti-va de multe surprize si veniti la timp ! Nici nu stiti ce va asteapta :)

Un concert VAMA este o experiență specială. Trupa și-a obisnuit publicul cu spectacole în care contopirea artelor este firească. Astfel, efectul generat de muzică, poezie, dans și actorie este dublat de jocuri de lumini și imagini video, care transmit simultan mesajul profund al pieselor semnate Vama. Publicul, subjugat de magnetismul lui Tudor Chirila, traiește, vibrează și iubește!

Biletele pentru showul VAMA se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara), la Hard Rock Cafe dar și in ziua concertului la intrare.

În presale, biletele au următoarele prețuri:

- 90 de lei, cu loc la masă, (doar 100 de locuri)
- 55 de lei, fără loc, în fața scenei.

Terasa Fabrica - Str. 11 iunie nr 50

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Magic FM


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top