Noutăți și comunicate

Concert Valea Norilor in The Hockey Pub din Brasov

22 februarie 2015
Concert Valea Norilor in The Hockey Pub din Brasov
Duminica, 22 februarie 2015, orele 20:00 va avea loc concertul formatiei Valea Norilor din Republica Moldova, in premiera la Brasov! Evenimentul va fi sustinut in The Hockey Pub din Brasov (Str.Nicolae Balcescu Nr.12) si este organizat impreuna cu Benediktus Production.

Intrare: 10 lei
Fb event: https://www.facebook.com/events/1551640925087496/



Storm Tour 2015 cu Valea Norilor

Dupa succesul inregistrat in toamna anului trecut in cadrul evenimentului realizat de revista Sunete, Valea Norilor se intorc in Romania pentru a sustine un turneu de lansare al noului album. Storm Tour 2015 se va desfasura in 10 orase.



În urmă cu doi-trei ani, Petru Bețco (chitară), influențat de legende rock precum Red Hot Chili Pappers sau Muse, a hotărât să pună bazele unei trupe. În octombrie 2013, s-a concretizat totul, iar visul a devenit realitate. Lui Petru i s-au alăturat Andrew Jackson - vocalist (Andrei Zîc), Stan Eclipse - chitară bass (Alexandru Frolov) și Mircea Nicolaescu - tobe. În privința toboșarilor, componența s-a mai schimbat puțin, iar în prezent, toboșarul trupei este Mihai Duca.

Storm Tour 2015:
Bucuresti, B52 - 19 februarie
Ramnicu Valcea, Aby Stage Bar - 20 februarie
Sibiu, Rock'n'Bike - 21 februarie
Brasov, The Hockey Pub - 22 februarie
Cluj Napoca, Flying Circus Pub - 23 februarie
Oradea, Moszkva Kavezo - 24 februarie
Targu-Mures, Jazz&Blues - 25 februarie
Iasi, Underground Pub - 26 februarie
Suceava, 31 Motors Pub - 27 februarie
Botosani, Tba - 28 februarie



Până în momentul de față, băieții au compus 11 piese, dintre care două sunt înregistrate oficial - Chip de lut, lansată pe 4 ianuarie 2014 și Noapte bună, lansată, la scurt timp, pe 2 martie. Cu versuri pline de simbolism, ce vorbesc despre moarte sau iubiri pierdute, Valea Norilor calcă ușor-ușor pe urmele confraților de la Alternosfera, evident, într-o manieră proprie, originală și cu reale șanse de reușită.

Un turneu sustinut de: Romanian Rock Radio !


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top