Noutăți și comunicate

Concert Valerinne in Club Control pentru lansarea albumului ”Monumenta”

11 februarie 2016
Concert Valerinne in Club Control pentru lansarea albumului ”Monumenta”
Joi, 11 februarie 2016 sunteți invitați la un concert al trupei Valerinne în Club Control. pentru lansarea noului lor album ”Monumenta”.



Albumul poate fi ascultat sau descarcat in format digital la linkul de mai jos:
https://UMRDD.lnk.to/Valerinne-Monumenta

Acesta a fost inregistrat live la Studio 148, mixat si masterizat de catre Marius Costache, iar la evenimentul de lansare a cd-ului din aceasta seara sunt invitati si bulgarii de la Mytrip: https://www.facebook.com/events/116515175363480/



Valerinne este o trupă de post-rock/instrumental, înființată în ianuarie 2012 în București, avându-i în componență pe Alexandru Das – chitară/synth/soundscapes, Liviu Stoicescu - bas, Mircea Smarandache - tobe. Muzica trupei este un amestec de shoegaze, post-rock, post-metal, iar concertele sunt însoțite de live visuals.

Pe data de 8 octombrie 2012, Valerinne lansau Kunstformen der natur, album lor de debut, fiind considerat de către presa muzicală drept unul dintre cele mai originale și remarcabile materiale ale anului. Au cântat alături de Amenra, Environments, Atlantis, Maybeshewill, Tides from Nebula, Our Ceasing Voice, Stephen O'Malley, iar în primăvara lui 2013 au pornit într-un turneu european prin Bulgaria, Croația, Serbia, Cehia, Germania și Belgia alături de trupa bucureșteană Environments și au cântat la Dunk! Festival, unul dintre cele mai importante festivaluri de post-rock din Europa.

La sfârșitul anului 2013, formația a lansat cel de-al doilea album, Arborescent, promovat prin mai multe concerte în țară, inclusiv la festivaluri precum Rockstadt Extreme Fest și Padina Fest, iar 2016 a început pentru Valerinne cu lansarea a două materiale: albumul Monumenta și un split EP împreună cu Tauusk, Telemetry.

Contact Valerinne:
http://www.facebook.com/valerinneofficial
valerinne.official@gmail.com

Contact U Rock / Universal Music Romania:
urock@umusic.ro
http://www.facebook.com/uRockmusicpage
http://www.facebook.com/umusicro
http://www.umusic.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top