Noutăți și comunicate

Concert Vama la Hard Rock Cafe din Bucuresti

23 octombrie 2014
Concert Vama la Hard Rock Cafe din Bucuresti
Joi, 23 octombrie 2014, de la ora 21:30, BestMusic te invita la Hard Rock Cafe la un nou concert perfect cu trupa Vama, una dintre cele mai energice si iubite trupe live de pop-rock din Romania!



Fondata in 2006, dupa destramarea trupei Vama Veche, Vama a devenit in scurt timp una dintre cele mai iubite si apreciate trupe de pop-rock. Primul album, "Vama", a aparut in anul 2008 si a fost lansat printr-un concert la Arenele Romane. Cu single-uri precum "E plin de fete" si "Bed For Love", Tudor Chirila si colegii sai s-au instalat din nou in topurile muzicale. Cel de-al doilea album, "2012", a fost lansat pe 28 mai 2012, printr-un concert de anvergura la Sala Palatului. Show-ul a fost deschis cu piesa "Epidemie de iubire", care a devenit si subiectul unuia dintre videoclipurile trupei.

Un concert Vama este o experienta unica. Trupa si-a obisnuit publicul cu spectacole in care contopirea artelor este fireasca. Astfel, efectul generat de muzica, poezie, dans si actorie este dublat de jocuri de lumini si imagini video care transmit simultan mesajul profund al pieselor semnate Vama. Publicul, subjugat de magnetismul lui Tudor Chirila, traieste, vibreaza, iubeste. In 2013, trupa loveste puternic in playlisturile radiourilor si al televiziunilor muzicale, piesa "Perfect fara tine" ajungand numarul 1 in majoritatea topurilor de specialitate. Sfarsitul anului a adus si primul Dvd din cariera trupei, filmarea concertului de la Sala Palatului din 2012.

Trupa Vama inseamna: Tudor Chirila, Eugen Caminschi, Gelu Ionescu, Lucian Cioarga si Dan Opris.

Biletele pot fi gasite online pe http://www.iabilet.ro si la Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului la intrare.

Hard Rock Cafe București - Sos. Kiseleff, Nr. 32, Parcul Herastrau
http://www.hardrock.com/bucharest


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top