Noutăți și comunicate

Concert Warrel Dane (Nevermore, Sanctuary) la Hard Rock Cafe

13 septembrie 2016
Concert Warrel Dane (Nevermore, Sanctuary) la Hard Rock Cafe
Marți, 13 septembrie 2016, sunteți invitați de la ora 21:00 la un concert Warrel Dane la Hard Rock Cafe. Legendarul solist Nevermore si Sanctuary, Warrel Dane, canta alaturi de trupa sa in premiera la Hard Rock Cafe din Bucuresti.



Albumul “Dead Heart in a Dead World” va fi cantat integral, alaturi de multe alte hituri de la Nevermore si Sanctuary in cadrul unui show care nu trebuie scapat.

Biletele se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, The Vintage Pub, Cafe DEKO, Club Quantic, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara), dar și la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele prețuri:
  • 70 de lei cu loc la masa
  • 90 de lei, cu loc la masă, in fata scenei (doar 80 de bilete)

Sunt disponibile si bilete fara loc la pretul de 70 de lei.
Biletele isi pastreaza preturile si in ziua concertului, la intrare.



Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecția de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îți garantează cea mai placută experiență live.

Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău - Åžoseaua Kiseleff, nr. 32. Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.



Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Rock FM


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top