Noutăți și comunicate

Concert White Walls, Subliminal Damage, Axial Lead si Tragic in Club Fabrica

ANULAT !!!
12 noiembrie 2015
Concert White Walls, Subliminal Damage, Axial Lead si Tragic in Club Fabrica
Joi, 12 noiembrie 2015 cei de la White Walls vor concerta in Club Fabrica, după o lungă pauză, împreună cu Subliminal Damage, Axial Lead și Tragic pentru promovarea ultimului lor album, “Escape Artist”. White Walls își continuă turneul, urmând ca seara dedicată capitalei să fie o explozie de stiluri legate de un liant comun: progressive-ul.



“Escapism Tour” va însemna o serie de concerte în țară, chiar și în premieră, cu multe surprize și alături de alte trupe reprezentative pentru curentul progresiv din țară.



White Walls este o trupă care a luat cu asalt scena muzicală încă de la înființare, urmată la scurt timp de un material discografic (“Mad Man Circus”) care a reprezentat în sine o speranță vie pentru ce exista în underground la vremea respectivă.

Un suflu nou șlefuit pe albumul “Escape Artist”, un album care a ridicat ștacheta pe noi culmi și s-a introdus în playlist-ul oricărui iubitor al genului dar nu numai, o producție deosebită, un vocal și un instrumental surprinzător cu cât te adâncești mai mult în ascultarea materialului fac din White Walls ceea ce sunt: deschiderea către noi orizonturi muzicale.

După o perioadă de absență White Walls își reiau promovarea acestui material discografic care ar trebui să străbată urechile oricărui susținător de underground indiferent de gusturi personale, cel puțin o dată.



Subliminal Damage lansează și ei un material discografic la fel de așteptat atât de media cât și de ascultători, și anume “Evo”. Cu ocazia acestui turneu, la care ei vor fi prezenți ca supporting act în cele mai multe dintre locațiile incluse, veți putea asculta și lua acasă și noul album. Ascultând compozițiile celor de la Subliminal Damage vei traversa auditiv o viziune muzicală experimentală ce îmbină techno-thrash-ul, mathcore-ul și progressive-ul prin breakdown-uri și tehnici ieșite din tipar și redate printr-un distors și high gain pătrunzător, un vocal versatil și solo-uri extinse care accentuează tematicile delicate abordate de membri trupei.



Axial Lead își ia avântul în ultima perioadă cu o prezență din ce în ce mai pregnantă pe scena muzicală și anunță multe surprize la orizont pentru următoarea perioadă. Întruchiparea experimentalului, experiența live a unui concert Axial Lead te va purta literar și auditiv pe alte lumi, văzute prin ochii trupei. Avant-garde și progressive, Axial Lead croiește haine metaforice realității de zi cu zi printr-o furtună de trioleți, solo-uri cu influențe felurite, schimbări de ritm neașteptate dar care te vor captura instant și o voce puternică.



Tragic continuă pe aceeași linie experimentală care reunește toate trupele ce vor acapara scena din club Fabrica pe 12 noiembrie. De maturitatea compozițiilor și imposibilitatea includerii trupei într-o singură categorie muzicală îți poți da seama printr-o singură ascultare a primului lor material discografic, “Cronos”, un EP care alternează magic psihedelicul cu post-rock-ul și alte influențe ce pot fi reunite doar prin simpla descriere oferită chiar de trupeți: tragic metal.



Mai multe detalii legate de program și eveniment în curând.
Facebook event: https://www.facebook.com/events/1625019444436937/.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top