Noutăți și comunicate

Concert ZDOB si ZDUB la Hard Rock Cafe

14 octombrie 2015
Concert ZDOB si ZDUB la Hard Rock Cafe
Miercuri, 14 octombrie 2015, seria concertelor incendiare marca BestMusic Live Events continuă la Hard Rock Cafe cu un show ce nu mai are nevoie de nicio prezentare. Dacă îți place să te distrezi și să cânți până la epuizare alături de Zdob și Zdub, iar hiturile “DJ Vasile”, “Zdubii bateți tare” sau “Bunica bate doba” se află la loc de cinste în playlistul tău, te așteptăm la concert de la ora 21.00.



De aproape 20 de ani, Zdob și Zdub au găsit cheia către inima iubitorilor de sonorități inovative, cu un un crossover muzical original, în care se întâlnesc intensitatea urbană și spiritul rural. Piesele lor combină hardcore-ul cu elemente etno, folclorice, hip-hop, drum'n'bass, jungle și punk, într-un mod unic și captivant. Concertele “zdubilor” trasmit ceva din energia descătușată spectacolelor rock de mare calibru și sunt întregite de atitudinea de showman rebel a solistului Roman Iagupov, cu care publicul rezonează perfect.

Pe 14 octombrie trupa promite să umple din nou până la refuz restaurantul din parcul Herăstrău, așa că grăbește-te, dacă vrei să iei parte la cel mai spectaculos concert al acestei toamne.

Biletele pentru showul Zdob si Zdub se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și VGeneration, IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara), in reteaua Eventim dar și la Hard Rock Cafe.

În presale biletele au următoarele prețuri:
- 100 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători (doar 250 de bilete disponibile, mai mult de jumatate deja s-au vandut)
- 70 de lei, fără loc, în fața scenei.

În ziua concertului, biletele vor costa 80 de lei - acces general, fără loc la masă, în limita locurilor disponibile.



Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău - Åžoseaua Kiseleff, nr. 32. Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Rock FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top