Noutăți și comunicate

Concert Zapruder in Question Mark

6 august 2015
Concert Zapruder in Question Mark
Joi, 6 august 2015, inainte de a pleca departe in munti la festivaluri ne strangem in Question Mark pentru o seara de hardcore, cantat in asa maniera incat sa faca loc si jazz-ului in ecuatie. Invitatii speciali ai serii vin din Franta si isi descriu muzica ca fiind "Post - Thing Music from France. (Cheese, Bread & Wine)". Pentru cei deja familiarizati cu prestatiile naucitoare din Question Mark a trupelor din Franta precum (Celeste, The Rodeo Idiot Engine), Zapruder este doza perfecta de hardcore/ math/ un strop de jazz / post metal.

Francezii au lansat primul album „Fall in Line” in luna octombrie 2014 via Hipsterminator Records & Apathia Records. Este un album plin de energie, dinamic si surpinzator pe alocuri prin trecerea brusca a ritmului de la pasaje math la bucati melodice acompaniate de versuri cu un puternic mesaj social.

Concertul va avea loc in CLUB QUESTION MARK (Calea Victoriei nr. 48-50 -pasaj-, Bucuresti). Support: 15 ron. Pagina oficiala de Facebook a evenimentului.



Mai jos puteti citi un scurt interviu despre ei si muzica lor.

(2) Concert_Zapruder_in_Question_M_govYNCEx.jpg

Spune-mi cate ceva despre mesajul din spatele albumului?
Isaac : Titlul ‚Fall in Line’ se refera la ’a urma’ (mase de oameni, idei, societatea, orice). Pare o expresie potrivita pentru toate lucrurile pe care le aveam de spus in versurile mele. Astfel incat albumul este despre multe lucruri din spatele acestei idei de ‚a urma’. Sexualitatea moderna, cautarea placerii si a fericirii sau cum ajungi sa te simti ca un vierme in orasele care se transforma in monstrii.
Cat de greu este sa pui laolalta toate aceste influente, de la jazz la hardcore si post metal?
Isaac : Nu pot spune ca este greu, pentru ca este ceva natural pentru noi. Compunem ca o formatie si fiecare avem influente diferite pe care le mixam fara sa ne gandim la ele. Pentru noi este logic sa facem piese nebune, suficient cat sa ne lasam surprinsi de preferintele artistice. Ne place sa surprindem, sa aratam faptul ca nu avem limite in creatie.
Este pentru prima oara cand vizitati Romania. La ce ne putem astepta de la voi si ce asteptati voi de la publicul roman, avand in vedere ca trupe franceze precum precum Celeste, The Rodeo Idiot Engine, Birds in Row si multe altele au rupt scena efectiv si publicul in doua.
Isaac: Da, stim formatiile; sunt recunoscuti pentru razboiul pe care il declanseaza pe scena, dupa cum ai spus si tu. Trebuie sa intelegi ca in Franta exista un puternic simt al participarii comune si cred ca acesta este motivul pentru care anumite trupe precum Birds in Row au un sunet mult mai raw in presatiile live. Fara nicio pretentie, cred ca si noi avem o reputatie de oameni nebuni care fac razboi pentru ca sunetul nostru este despre nebunie. O sa vezi ca la concertele noastre oamenii nu sunt niciodata in siguranta iar spectacolele sunt imprevizibile. Ne place sa facem ce vrem, iar ce vrem este de obicei razboi si rock’n’rol ha ha!


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top