Noutăți și comunicate

Concert Zoli TOTH Project la Hard Rock Cafe

20 mai 2016
Concert Zoli TOTH Project la Hard Rock Cafe
Vineri, 20 mai 2016, Zoli TOTH Project prezintă în premieră show-ul #COCOON, la Hard Rock Cafe, de la ora 22:30, în cadrul unui eveniment BestMusic Live Concerts.



#COCOON este un proiect unic în România, un spectacol despre noi începuturi și renaștere la toate nivelurile. Instrumente diverse marimba, vibrafon, vioară, violoncel, tobe clasice și electronice, dar și instrumente inventate de Zoli TOTH sunt puse pe ritmuri foarte energice, cu un sunet total nou. Show-ul este realizat cu ajutorul muzicienilor profesioniști împreună cu care formează Zoli TOTH Project.

#COCOON a confirmat deja. Un scurt fragment din spectacol a fost prezentat în cadrul galei din finala națională Eurovision 2016, având parte de reacții excelente din partea publicului și a presei. Momentul „Hiperboreea” poate fi vizionat aici: https://youtu.be/8azMpi98EKQ



Biletele se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea - Hard Rock Cafe, Magazinul Muzica, Metrou Unirii 1, Magazinele Uman si IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara) dar si in ziua concertului la intrare.


Biletele au următoarele prețuri:
- 50 de lei, cu loc VIP în fața scenei (număr limitat de bilete)
- 40 de lei, cu loc la masă, în sală.

Sunt disponibile și bilete fără loc, în picioare, la prețul de 40 de lei. Biletele isi pastreaza pretul în ziua concertului la intrare.



Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Magic FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top