Noutăți și comunicate

Concert acustic Anathema in Hard Rock Cafe din Bucuresti

26 aprilie 2013
Concert acustic Anathema in Hard Rock Cafe din Bucuresti
Vineri, 26 aprilie 2013, sunteti invitati de la ora 22:00 in Hard Rock Cafe din Bucuresti la un concert acustic al trupei Anathema. Una dintre cele mai titrate trupe de rock britanice, Anathema se intoarce in Romania pentru un show cu adevarat special ce va avea loc la Hard Rock Cafe in cadrul unui concert oferit de METALHEAD.ro.

Special, pentru ca Anathema va urca pe scena in varianta sa acustica. Fratii Cavanagh, alaturi de Lee Douglas vor oferi o interpretare speciala atat pieselor clasice, cat si compozitiilor incluse pe cele mai noi albume de studio. 

Anathema este un nume ce probabil nu are nevoie de nicio prezentare pentru publicul roman. Numeroase showuri, mare parte din ele sold out, o muzica ce a evoluat constant in ultimii zeci de ani, pastradu-si insa esenta si conceptul. De la titulatura doom metal si pana la sonoritatile contemporane ale muzicii rock alternativ, Anathema a stiut sa-si pastreze integritatea muzicala, albumele Weather Systems (2012) si We're Here Because We're Here dovedind - daca mai era cazul - ingeniozitatea si talentul membrilor trupei.

Concertul face parte dintr-o serie exclusiva de evenimente europene si va fi singurul programat in Romania. Se va desfasura sub titulatura 'Anathema Acustic',  iar formatia promite o adaptare muzicala unica pentru fanii sai.

Biletele pot fi achizitionate online prin intermediul iabilet.ro si metalhead.ro si de la Hard Rock Cafe la pretul de 50 de lei (cu loc in picioare).


Hard Rock Cafe București
http://www.hardrock.com/bucharest



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top