Noutăți și comunicate

Concert acustic Luna Amara si Cuibul in Gradina Casei Universitarilor din Bucuresti

1 septembrie 2016
Concert acustic Luna Amara si Cuibul in Gradina Casei Universitarilor din Bucuresti
Joi, 1 septembrie 2016, în grădina Casei Universitarilor din București (str. Dionisie Lupu, nr. 46) seria de concerte Backyard Acoustic Season continuă cu Luna Amară și Cuibul! Biletele s-au pus în vânzare în rețeaua http://www.iabilet.ro și costă 40 de lei.

Luna Amară cântă de 15 ani sincer și fără ocolișuri. Cu un prim disc („Asfalt”, 2004) care a dobândit, în timp, un statut-cult, formația și-a rafinat limbajul artistic de la album la album ajungând, în 2011, la „Pietre în alb” – cea mai completă și mai matură experiență Luna Amară de până acum, cu teme lirice complexe punctate de o interpretare în forță și de o producție modernă. Cu un portofoliu live impresionant și o abordare proprie a muzicii rock, cu influențe inclusiv din spectrul metalic și progresiv, Luna Amară continuă să fie relevanți prin arta lor cu mesaj, profunzimea versurilor și pasiunea cu care se urcă pe scenă de fiecare dată.

Luna Amară – Lume oarbă (live acustic)

https://youtu.be/xPnhpUNtim4

Cuibul vin de la Chișinău, sunt funk cu niște jazz și rock'n'roll presărate pe deasupra, au o carismă de neegalat iar live în concerte te poartă într-o călătorie eclectică și dansantă! Înființată de către muzicianul Igor Dînga (producător muzical pentru Zdob și Zdub) și activă încă din 1991, trupa se stabilizează în 2012 într-o nouă formulă alături de vocalista Lidia Scarlat. În această componență, Cuibul au lansat anul trecut albumul „Vise elementare” la casa de discuri Universal Music România, album pe care se găsesc 14 piese în format acustic-cameral.

Cuibul – Orașul (official video)

https://youtu.be/KB7UnVIQK4s

Haideți așadar joi, 1 septembrie, de la ora 19:00 pentru al șaptelea episod din seria Backyard Acoustic Season în grădina Casei Universitarilor (str. Dionisie Lupu nr. 46, București). Vă veți întâlni live cu Luna Amară și Cuibul iar biletele sunt în vânzare în rețeaua http://www.iabilet.ro la prețul de 40 de lei. Se vor găsi bilete și la intrare în seara concertului în limita locurilor disponibile, la prețul de 50 de lei.

Backyard Acoustic Season este o serie de concerte organizate pe parcursul verii de Overground Music și Liga Media Grup în grădina Casei Universitarilor din București.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top