Noutăți și comunicate

Concert acustic Partizan in La Scena

10 ianuarie 2015
Concert acustic Partizan in La Scena
Sambata, 10 ianuarie 2015, de la ora 21.00, sunteți așteptați la prima infuzie de Partizan acustic din noul an. Artan ( Plesca Adrian) și Suedezu' ( Razvan Moldovan) ne vor încânta auzurile cu un concert altfel. Si ca la fiecare început de an am ales un loc deosebit, un spațiu invadat de spiritul creator în care publicul se simte liber și stimulat, La Scena.

Povești despre oameni, cu oameni, povești despre realitatea în care trăim, adresate celor inteligenți și curioși. Doi partizani, prieteni și muzicieni cu state vechi în muzica rock românească ne aduc cele mai bune melodii Partizan, reorchestrate intr-o maniera neobisnuita.

Așadar sambata seara nu ratați un concert din care nu vor lipsi piese precum "Perfect", "Banii", "Fata mea", "Păpușea masculină", "Am cu ce", "Mistrețul", "M-am născut în București", "Albele furtuni", "Drumul spre lumină" și multe altele.

Prețul biletului este 30 de lei, iar rezervările se fac în limita locurilor disponibile, la numarul de telefon 0724 081 810, sau direct in Calea Calarasilor nr 55.

Sursa : Partizan


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top