Noutăți și comunicate

Concert acustic Pistol Cu Capse in Yellow Club

25 octombrie 2014
Concert acustic Pistol Cu Capse in Yellow Club
Sâmbătă, 25 octombrie 2014 sunteți invitați în atmosfera caldă și elegantă din Yellow Club la un concert acustic oferit de trupa Pistol Cu Capse.

Prețul unui bilet este de 15 lei.



Trupa Pistol Cu Capse pregătește un concert acustic cu totul special într-o locație oarecum inedită - Yellow Club din București. Asta pentru că nu se află în centrul orașului, cum este cazul majorității cluburilor în care se fac concerte, ci în cartierul Titan - Baltă Albă.

Având în vedere însă, că cei mai multi "fani înrăiți" ai trupei locuiesc în aceasta zonă, ne așteptăm la un show cu totul special. Marea surpriză a concertului este faptul că formația (într-o formulă restrânsă - Vlad, Adi, Lucian) va folosi pentru prima dată, live, instrumente virtuale. Chitara acustică, basul și tobele de pe scenă vor fi completate de instrumente ca pianul, orga, violoncelul, acordeonul și altele. Băieții se pregătesc intens în aceste săptămâni pentru ca showul să fie perfect. La punctul de merchandise va fi disponibil și albumul "Unplugged", lansat de formație în 2012.


Evenimente recomandate

Top