Noutăți și comunicate

Concert caritabil Phenomenon in Ageless Club, pe 13 decembrie 2013

13 decembrie 2013
Concert caritabil Phenomenon in Ageless Club, pe 13 decembrie 2013
Trupa PhenomenOn va sustine in data de 13 decembrie 2013 un concert caritabil in Ageless Club cu strangere de fonduri pentru a-l ajuta pe David Finti si pe familia lui. Greul a trecut, dar urmeaza luni lungi de recuperare, de noi interventii chirurgicale. David este puternic si lupta si o sa invinga. A avut de la inceput alaturi oameni care au depus toate eforturile pentru ca aceasta poveste sa continuie.
Orice ajutor sau implicare sunt binevenite!

Donatiii se pot face in contul deschis pe numele lui Andrei Finti (tatal lui David Finti)
RO 11 INGB 0000999900263389
Detalii afinti@clicknet.ro sau office@phenomenon.ro

INTRARE LIBERA (Se vor aduna donatii si la concert!)




10 August 2013 este o data pe care nu o vor uita multi. La aceasta data, un tanar pe numele lui David Finti, admis la facultatea de medicina, dorind sa realizeze cu aparatul foto cadre cat mai surprinzatoare, fiind sub un pod din apropierea orasului Iasi, a fost electrocutat. Arsuri pe 80% din suprafata corpului, sanse foarte mici de supravieture, asa sunau primele articole, vesti. Dar cu ajutorul unor oameni minunati, David a ajuns in Israel, unde a fost stabilizat, a fost operat, a fost din nou operat... si incet, incet a inceput o perioada noua pentru el, pentru familia lui. Recuperare incet, incet, primele cuvinte, primii pasi, dar cu lupta, dorinta si munca multa, si cu ajutorul oamenilor in continuare, David o sa reuseasca.

PhenomenOn au un excelent background muzical, avand la activ sute de concerte sustinute in Romania si in strainatate, nenumarate premii la concursurile de gen, doua albume de studio si mai multe videoclipuri. Un moment de referinta in istoria trupei este castigarea finalei pe Romania a prestigiosului concurs mondial The Global Battle of The Bands, ajungand astfel in finala mondiala de la Londra, unde ocupa un excelent loc 7 intr-un clasament de 42 de trupe.

Concerte sustinute in afara tarii: Suedia, Grecia, Belgia, Bulgaria, Serbia, Republica Moldova, Croatia.

Componenta trupei PhenomenOn:
Catalin Tamazlicaru - voce
Andrei Balasa - chitara
Vlad Toma - tobe
Dragos Popa - chitara bass

Impresar si booking agent: Radu Balasa, contact@phenomenon.ro, 0747 117 962 - Orange, 0734 611 687 - Vodafone, 0761 164 419 - Cosmote
Site: http://www.phenomenon.ro
Fb: PhenomenOn


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top